Strona 1 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
m.forum.taern.pl
m.forum.taern.pl
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Witam,
chciałbym zaproponować stworzenie wersji mobilnej forum, żeby nie trzeba było ściągać Tapatalka na telefon, żeby przeglądać forum. _________________ Rabu - Łucznik - Duneb - 98 lvl + ogar czarny 82 lvl i aquaera 82 lvl Nie kłoć się z głupcem, bo zniży Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Ostatnio edytowany przez Rabu, 11 Sty 2014, o 23:52, edytowano w sumie 1 raz |
11 Sty 2014, o 22:50 |
|
Uczeń Heremona
|
ja tam normalnie przeglądam na telefonie
_________________ _______ |
11 Sty 2014, o 22:54 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Ja (właśnie pisze z fona ) również. Raczej niepotrzebne.
_________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ |
11 Sty 2014, o 22:56 |
|
Administrator
|
Nie przeglądam na fonie, bo nie ma takiej funkcji:D, ale wydaje mi się, że powinno działać.
Jak nie działa niestety, to phpBB i cudów nie zdziałamy _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
11 Sty 2014, o 22:57 |
|
Uczeń Simona
|
Ja również pisałem to z telefonu( to teraz też) lecz jest to bardzo nie wygodne i nie dostosowane rozmiarowa, a często nie mam możliwości pisania z komputera.
_________________ Rabu - Łucznik - Duneb - 98 lvl + ogar czarny 82 lvl i aquaera 82 lvl Nie kłoć się z głupcem, bo zniży Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. |
11 Sty 2014, o 23:02 |
|
Zabójca Tilsai
|
Jak możesz nie mieć możliwości pisania z komputera człowieku
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
11 Sty 2014, o 23:23 |
|
Uczeń Simona
|
A no tak że w nocy nie włączam komputera żeby surfować po internecie tylko robie to z łóżka telefonem lub jestem gdzieś poza domem.
_________________ Rabu - Łucznik - Duneb - 98 lvl + ogar czarny 82 lvl i aquaera 82 lvl Nie kłoć się z głupcem, bo zniży Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. |
11 Sty 2014, o 23:51 |
|
Uczeń Heremona
|
Rafi13 napisał(a): Ja również pisałem to z telefonu( to teraz też) lecz jest to bardzo nie wygodne i nie dostosowane rozmiarowa, a często nie mam możliwości pisania z komputera. W moim telefonie zmieniłem tylko wielkość czcionek i powiększyłem ekran w przeglądarce i bez problemu można poruszać się po forum/innych stronach gdzie pojawia się sporo tekstu. Może ty też tego spróbuj? _________________ _______ |
12 Sty 2014, o 00:01 |
|
Uczeń Simona
|
MaxMar napisał(a): W moim telefonie zmieniłem tylko wielkość czcionek i powiększyłem ekran w przeglądarce i bez problemu można poruszać się po forum/innych stronach gdzie pojawia się sporo tekstu. Może ty też tego spróbuj? Trochę pomogło lecz niestety to nie to samo co w przypadku m.xxxxx.pl _________________ Rabu - Łucznik - Duneb - 98 lvl + ogar czarny 82 lvl i aquaera 82 lvl Nie kłoć się z głupcem, bo zniży Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. |
12 Sty 2014, o 01:31 |
|
Walczący z drzewcami
|
Po 1. Nie każdy ma taki sam telefon
Według mnie stworzenie mobilnej wersji forum to bardzo dobry pomysł. Bo mi na telefonie (złomek - Samsung s3310) lepiej się posługiwać niż na tablecie 7'. Pracy dużo raczej niema, a dla wielu użytkowników będzie to dobre rozwiązanie (nawet dla tych z komputerami, słaby net) |
12 Sty 2014, o 12:41 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |