Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Mężczyzna,Kobieta
Mężczyzna,Kobieta
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Oto mój kolejny pomysł na to,żeby odróżniać płeć na chacie.Bo ja zauważyłem często gracze mylą się co do płci,np:nick mężczyzny ma Czarny ba chacie,a kobiety różowy.W ten sposób nie będzie pomyłek.Wiem,że można to sprawdzić kto kim gra,ale to trochę czasu zajmuje zanim się wpisze nick gracza.
Jeżeli ktoś zagłosował na nie,niech poda powód,dlaczego podał swój głos na nie. _________________ "Chęć stania się kimś innym jest marnotrawstwem osoby, którą jesteś." |
|
23 Cze 2011, o 23:18 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Jestem na nie.
Za dużo kolorów na czacie. Jak kogos bardzo urazi bład w odroznieniu płci, po prostu zwraca uwage. _________________ W grze od 24.12.2010 W ekipie od marca 2011 |
|
24 Cze 2011, o 00:06 |
|
|
Chodząca legenda
|
Ja również przeciw. Zawsze masz 50% szans na trafienie, można przeprosić, zapytać, napisać w obu formach, sprawdzić nick w rankingu i poznać płeć - chociaż i tak 3/4 kobiet w grze to faceci ...
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
24 Cze 2011, o 00:50 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Zbędności. Często zresztą bywa tak jak napisał Szymdaro i na odwrót.
|
|
24 Cze 2011, o 13:10 |
|
|
Duma Forum!
|
Mnie by to czasem ulatwilo prace wiec jestem na tak
Po prostu czasem odpisujac na forum jestem zmuszona pisac do kogos dluzsze (czasem naprawde dlugie wiadomosci) i wpisywanie za kazdym razem obu form jest dla mnie nieco meczace. |
|
25 Cze 2011, o 17:41 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
ja też na tak. ale na pewno nie zaznaczenie kolorem. może przed nickiem symbol płci?
|
|
25 Cze 2011, o 17:56 |
|
|
Uczeń Simona
|
Symbol chyba byłby lepszy jednak
_________________ "Chęć stania się kimś innym jest marnotrawstwem osoby, którą jesteś." |
|
25 Cze 2011, o 20:51 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
I jak by to wyglądało?
♂Tetsu[71]: Stolce mio ♀Amanda[69]: Nic |
|
25 Cze 2011, o 20:53 |
|
|
Uczeń Simona
|
Wiesz to zależy od adminów jak to zrobią ja dałem na kolorki
_________________ "Chęć stania się kimś innym jest marnotrawstwem osoby, którą jesteś." |
|
25 Cze 2011, o 20:58 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
@Tetsu
dokładnie o tym myślałem. na pewno lepsze niż tęcza (mężczyźni, kobiety, admini, gm, moderatorzy). |
|
25 Cze 2011, o 21:06 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 41 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |