Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ssanie many
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
A może tak?:
Gdy VD będzie miał max many to: A.) VD nic nie wyssie z przeciwnika. B.) VD wg. nie podejdzie do przeciwnika, by nie stracić kondy. Dobry pomysł? _________________ Darkograndi lvl 43 MO s1 (OFF) Darkuś lvl 53 Druid s1 (OFF) DarkuśRycek lvl 23+ Rycerz s1 (OFF) Darkusiek lvl 35+ Druid s5 (OFF) MÓJ NAJWIĘKSZY SUKCES: Lysmary nie weszły mi na +1^^ |
15 Wrz 2011, o 17:29 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Ehh, Bitewny. Najepierw gadasz - Ssanie z wiedzy, jak MO!, a teraz: Osłabić ssanie!. Powiem tak: Ssania nie ruszamy. Ani go nie osłabimy, ani nie damy z wiedzy. i aby ssać po 400, to trzeba mieć 90+, więc zauważ, ze istnieją jeszcze lvle 40+, które ssą po 150-200
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
15 Wrz 2011, o 18:00 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Dokładnie.
Co do ssanie - nie dlaczego ? pvp - widzę druta który próbował mnie troszkę potermosić spadło mu trochę manny więc wezme 5x ssanie chociaż mam cała i on nie ma manny a ja mogę teraz zacząć atakować mogę to zrobić nawet w 1 rundzie. Po co mam spalać mane niepotrzebnie i tracić rundy. Nie czepiajcie się czegoś na siłę |
15 Wrz 2011, o 21:42 |
|
Duma Forum!
|
Z jednej strony tematy, by polepszyc ssanie, z drugiej by oslabic, czyli na moje oko jest balans, bo wszyscy sa tak samo niezadowoleni
I w zasadzie to ssanie uderzyc moze tylko w MO (ktory na tych poziomach 90+ wymiata z tego co slyszalam), albo w druta, ktory rowniez wymiata, wiec moze byc to na nich dobra metoda, a z drugiej strony obronic sie przed ssaniem jest bardzo latwo nawet magom. |
18 Wrz 2011, o 06:27 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 20:57 Posty: 145 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 18 razy Serwer: Tolnor |
nie widze najmniejszego problemu jak vd mi wyssie mane. nawet z najmniejsza iloscia many, tj. okolo 50-60, wygrywam 1v1 z vd na podobnym i wyzszym lvl. wszystko zalezy od taktyki
|
19 Wrz 2011, o 13:47 |
|
Uczeń Simona
|
Gwarantuje Ci ze z 50 many nie wygrasz z VD no chyba ze ktos kupil 60-70 lvl nie zaznajamiajac sie z ta postacia:)
_________________ Only S2 : MegaVDu 80lvl + Szarik 73 lvl WielkiDruci 69lvl + JOZINzBAZIN 64lvl |
19 Wrz 2011, o 13:49 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 20:57 Posty: 145 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 18 razy Serwer: Tolnor |
moge ci to udowodnic, nie ma najmniejszego problemu. pamietam ze ty masz kolo 65lvl wiec mozesz sam sie przekonac
|
19 Wrz 2011, o 14:01 |
|
Błądzący w Tunelach
|
jeżeli VD wyssie Cię do zera many oraz dostaniesz zatrucie to ze źródłem musisz mieć koło 1100 many żeby się uleczyć 1x
Problem w tym, że nie jest tak łatwo wyssać druidowi manę więc nie żalcię się już, że ssamy po 400 many i jesteśmy koksami (VD). Według mnie jest OK z tym ssaniem aczkolwiek możnaby nieco zwiększać szansę trafiania z każdym poziomem wyssania. |
20 Wrz 2011, o 15:26 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Sildo napisał(a): Według mnie jest OK z tym ssaniem aczkolwiek możnaby nieco zwiększać szansę trafiania z każdym poziomem wyssania. To jest już nawet rozsądna propozycja. Wzór wynosi, jak wszyscy wiedzą: (30 + stats) * PA * (modAtak) * modU Czyli w tym przypadku (30+10)*PA*szansa trafienia z poziomu wyssania. Jedynym buffem który może ją zwiększyć to (zdaje mi się) trans. Za to możliwości zmniejszenia jest już więcej. Kilka procent nikogo nie zbawi, a da choć trochę większą szansę. Jest to lepszy sposób na wzmocnienie jej, ale nie w takim stopniu, jak wyssanie z wiedzy. |
20 Wrz 2011, o 15:37 |
|
Chodząca legenda
|
Stanowczo na nie.
VD ma możliwość ataku w 3 sferach, zwarcie (ssanie), uderzenie cienia(dystans), uroki. I tak już trzeba dawać def we wszystkie 3 sfery, bo inaczej VD ci wyssa całą mane, albo ubije z uderzenia cienia. Nie róbcie już z VD takiej kaleki :/ Inne profesje bez ssania many jakoś żyją. |
20 Wrz 2011, o 16:10 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |