Strona 2 z 8 |
[ 80 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
NOwa Zbroja Dla Maga/Druida
NOwa Zbroja Dla Maga/Druida
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
Rejestracja: 2 Wrz 2011, o 16:30 Posty: 64 Miejscowość: Polska Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy |
Ja tu dałem pomysł na Zbroję dla maga a wy se dajcie pomysł na ręce i na spodnie dla fizoli
|
18 Wrz 2011, o 11:15 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Hardion taki jest balnas gry z rarami dla róznych postaci , wiec nie narzekaj
pomysł nawet dobry pozdr _________________ Szoker - łuk s1 on Nie wazne gdzie sie skryjesz i tak cie znajde (P) - This is only a Game |
18 Wrz 2011, o 11:16 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Eh... ile macie par butów? Czengi, lysmary, thorrimy. Hełmy też nieźle, martumal, khalam, czacha... To nie konkurs, aktualny system rarów jest wystarczający. Nikt nie mówi, że wszystko ma być sprawiedliwie, a jakąś wątpię by to właśnie fizole mieliby lepiej. Zamiast tylu pancerzy wolałbym rękawice - bartaur i virthil są niewiele warte, bo za kilka lvl już jest lepszy pancerz...
|
18 Wrz 2011, o 11:19 |
|
Walczący z drzewcami
|
Hardion napisał(a): PRZEPRO W MACIE 4 RODZAJE ZBROI A MY ? 1!!!! I dopiero od 60 a wy już na 30 a ,ty levelup daj pomysł na rękawice bo ja dałem na zbroję Od czegos istnieje kowal , druci i koldzica ... Czy ktos powiedzial ze na 15 levelu trzeba miec komplet eq full rar ? :] |
18 Wrz 2011, o 11:20 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Hmm.. Jestem ZA no chyba żeby lekko zmniejszyć obrone (Kłute, Obuchowe, Sieczne) gdyż Diabolo ma 30/28/25. I Jest Na 60 a ta zbroja na 43 więc zmniejszyc lekko obrone i byłbym ZA Można nie zrozumieć no ale Przeżyjecie
|
18 Wrz 2011, o 11:21 |
|
Chodząca legenda
|
Smoka i tak się farmi, nawet jeśli rary nie spadają to jest dobrze. Są 3, 2 z nich bardzo wartościowe, co dopiero dołożyć do tego 4 rara. Z nowego bossa i owszem, ale tak jak piszą poprzednicy z innymi rarami, których brakuje. Staty raczej dobre Grafika też spoko.
@down - wiem. Gracz sam to powiedział. Poza tym w Taernie są elementy z innych gier, które pokrywają w 99%. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro, 18 Wrz 2011, o 12:55, edytowano w sumie 1 raz |
18 Wrz 2011, o 11:28 |
|
Pogromca Valdaroga
|
@Szymdaro
Grafika to 100% innej gry _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
18 Wrz 2011, o 11:42 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jestem za.
Tylko obrone na siecz/obuch/kłute. I będzie idealnie. |
18 Wrz 2011, o 11:51 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Wziąłeś grafikę z innej gry i jeszcze chcesz za to nagrodę?
A co do zbroi to jestem na TAK. PS. VD to też mag. _________________ Darkograndi lvl 43 MO s1 (OFF) Darkuś lvl 53 Druid s1 (OFF) DarkuśRycek lvl 23+ Rycerz s1 (OFF) Darkusiek lvl 35+ Druid s5 (OFF) MÓJ NAJWIĘKSZY SUKCES: Lysmary nie weszły mi na +1^^ |
18 Wrz 2011, o 12:41 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 2 Wrz 2011, o 16:30 Posty: 64 Miejscowość: Polska Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy |
Ja Tu dodałem Dla Maga zbroję więc proszę niech głosują magowie a nie Fizole.
A jak sie komuś nie podoba to niech stworzy własny pomysł na coś np: ręce |
18 Wrz 2011, o 12:46 |
|
Strona 2 z 8 |
[ 80 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |