Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nie przesadzajmy... One coraz mądrzejsze są, a my...
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Wcześniej niemal ubijałam sama 3 misie, na łuku 62 lvl... teraz rozwala mnie dwójka misiów i jest mi z tego powodu smutno. Idę się z rozpaczy upić frugo.
_________________ Żmijcia, ŁK 87 lvl [Ostlor] Kraldjur , MO 67lvl [Ostlor] Spelmastare, DT 45 lvl [Ostlor] |
29 Lis 2011, o 19:02 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 27 Lis 2011, o 14:17 Posty: 13 Miejscowość: Dąbrowa Górnicza Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy |
No to chyba jest najlepszy sposób na smutek :-]
Wypić Frugo! <haha> :-] Ale dodam jeszcze ze nie ma co smutnym być. Jak to mawiają : "Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :-]" Teraz częściej współpracujesz z innymi graczami a nie samemu :-] Pozdro.... _________________ Crudelius est quam mori semper timere mortem... Postacie: |VooDoo|Sprzedany!|Serwer1| - |Poziom = 90| |Rycerz|Sprzedany!|Serwer4| - |Poziom = 34| KONIEC KARIERY! |
29 Lis 2011, o 20:55 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ryc i obrona magiczna zręką ? o.0 nie wiem skąd Tyś to wyssał...
Co do zmian jedyne co udało mi się zaobserwować, to że mój rycek jakoś dziwnie się uchyla jakby miał większą szanse na unik przed atakiem dystansowym, a mobki jak zawsze trafia jak chce więc w tej kwestii pokrzywdzony za bardzo się nie czuje _________________ 0x426f7a69616b |
29 Lis 2011, o 20:56 |
|
Uczeń Heremona
|
A kto powiedział, że nie współpracuje? Mam do tego 9 osób z gildii, ale czasami ich nie ma, to się solo chodziło zlecenia na miśki porobić.
_________________ Żmijcia, ŁK 87 lvl [Ostlor] Kraldjur , MO 67lvl [Ostlor] Spelmastare, DT 45 lvl [Ostlor] |
29 Lis 2011, o 20:57 |
|
Walczący z drzewcami
|
Zmijka napisał(a): Wcześniej niemal ubijałam sama 3 misie, na łuku 62 lvl... teraz rozwala mnie dwójka misiów i jest mi z tego powodu smutno. Idę się z rozpaczy upić frugo. A to ciekawe, bo z racji wprowadzenia znaczenia poziomu postaci, powinnaś być teraz ciutek silniejsza niz przed updatem w starciu z misiami (62 lvl vs 55 lvl ). Moby są teraz ciut mądrzejsze i lepiej ustawiają defa. Kombinuj, dasz spokojnie rade ubić 2 Tylko teraz nie wystarczy strzelać po 1 PA _________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch Brotherhood Of Death |
30 Lis 2011, o 12:33 |
|
Chodząca legenda
|
Żarty żartami, ale Valduś jest teraz koksem
|
30 Lis 2011, o 12:49 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |