ironka
Pogromca Valdaroga
Rejestracja: 21 Cze 2011, o 21:16 Posty: 1021 Podziękowano: 39 razy Otrzymanych podziękowań: 175 razy
|
Re: Pomysły na zminy
co do pierwszego pomysłu, to na bank nie przejdzie i uważam że bardzo dobrze... wyobrażacie sobie jak wyglądałoby wtedy np. łowienie ryb? jeden łowi, przesyła drugiemu, tamten filetuje, ten łowi dalej i tak w kółko.
chodzenie strzałkami mi nie przeszkadza, ale ja i tak używałabym dalej myszki (jak pewnie większość) - kwestia przyzwyczajenia;p
czat instancji to dobry pomysł, ale kolejne 'piętro' na czacie... no nie wiem, może można to jakoś inaczej rozwiązać.
pomył z publicznym profilem już się pojawiał i zdania są podzielone, niektórzy nie chcą dzielić się z innymi żadnymi informacjami na temat swojego konta.
co do kosztów budowy - w praktyce wyglądałoby to tak, że wszyscy budowaliby za tę najniższą stawkę. taniej wyjść z klanu, postawić budynek, znowu wejść;p
na +30 są ogary;p ale fakt, o ile dobrze zrozumiałam poradnik, pierwszy zwierz gildiowy jest od 50 poziomu, dość spora przepaść.
|
XxProVooDooxX
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 8 Paź 2011, o 19:01 Posty: 87 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
Re: Pomysły na zminy
a mi się to kompletnie niepodoba Jestem na NIE
|