Strona 2 z 9 |
[ 83 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
pomysł...
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Chodząca legenda
|
barnostary napisał(a): Eureka1987 napisał(a): [...] Nagrało się dziecko w plemiona Stwierdził jedenastolatek...
Spoiler:
Co do tematu - mi pomysł się bardzo podoba. _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
|
30 Sie 2012, o 22:57 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 21 Sie 2012, o 16:26 Posty: 6 Miejscowość: Bremen Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
ja bym bardziej proponowal ekwipunek na haslo..
Cos w stylu zalozenia hasla na sam ekwipunek, jesli ktos nie zna hasla, nie moze przesunac/zdjac niczego z ekwipunku, dopiero po wpisaniu hasla do eq mozna by bylo cos z nim robic. Tym sposobem caly serwer moglby miec pasy do Twojego konta, ale nikt nie moglby niczego zabrac poniewaz haslo do swojego eq znalbys tylko Ty. Mysle ze nie byloby duzym problemem cos takiego zrobic. _________________ Nie rozmawiaj z idiota, bo sprowadzi Cie do swojego poziomu. Nastepnie pokona doświadczeniem. |
|
30 Sie 2012, o 23:02 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
zainsubatsu napisał(a): ja bym bardziej proponowal ekwipunek na haslo.. Cos w stylu zalozenia hasla na sam ekwipunek, jesli ktos nie zna hasla, nie moze przesunac/zdjac niczego z ekwipunku, dopiero po wpisaniu hasla do eq mozna by bylo cos z nim robic. Tym sposobem caly serwer moglby miec pasy do Twojego konta, ale nikt nie moglby niczego zabrac poniewaz haslo do swojego eq znalbys tylko Ty. Mysle ze nie byloby duzym problemem cos takiego zrobic. Tylko mi chodzi o absolutne wykluczenie przekazywania sobie haseł czy maili... _________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas http://scr.hu/0exu/mfv5r |
|
31 Sie 2012, o 06:59 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Jest to jakiś koncept na odwieczny problem z kontami, oczywiście do miana pomysłu temu daleko. Fajnie by było podejść do tematu poważnie, jeśli gdzie indziej się sprawdziło może i u nas się przyjmie.
Kyth Moire napisał(a): Zastępstwo to zaledwie inna nazwa zasiadania czy pożyczania, nie mąć wody. Widać różnice pomiędzy przekazaniem pełnym (podaję logi i hulaj dusza na cudzym koncie) a powyższym pomysłem. Zresztą przewijał się on kilka razy w nieco zmienionej formie na forum. Kyth Moire napisał(a): Administracja nie robi sobie kłopotu - po prostu banuje konta i po sprawie. jak Piłat tylko częściej... _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
|
31 Sie 2012, o 08:42 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Oczywiście potrzeba, by to jeszcze mocno oszlifować... Póki co tylko wstępnie opisałam o co mi chodzi, z ciekawości chciałam zobaczyć jakie będą odpowiedzi . Źle nie jest
_________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas http://scr.hu/0exu/mfv5r |
|
31 Sie 2012, o 08:58 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Ciekawa forma współdzielenia konta, tylko na innych zasadach niż do tej pory.
Pomysł niezły, pytanie tylko czy do wykonania w grze? _________________ Profesja:Rycerz Level:120 Server:Ostlor Nick:Potatos |
|
31 Sie 2012, o 09:22 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Czy do wykonania? Ja nie mam pojęcia od tego czy się da są tu Ci nad nami^^
_________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas http://scr.hu/0exu/mfv5r |
|
31 Sie 2012, o 09:27 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 7 Lip 2012, o 10:44 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Moim zdaniem pomysł jest świetny, czekam kiedy wejdzie w życie ponieważ samemu mi by sie coś takiego przydało lvl trzeba bić a nikt nie jest "no live"...
|
|
31 Sie 2012, o 09:35 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Na margonem też mieli takie zastępstwa, i jednak wyszło im że nadal można oszukiwać graczy, więc usunęli to, a wprowadzą nowy sposób (lub już wprowadzili) na zasiadanie kont.
_________________ _______ |
|
31 Sie 2012, o 09:36 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
tylko tu chodzi właśnie o całkowite wyeliminowanie zasiadania/obsiadania/logowania na czyjeś konto... i żeby było to tak dopracowane żeby nie było możliwości poprzez takie zastępstwo ukraść komuś konto czy cokolwiek złego na nim zrobić.
|
31 Sie 2012, o 09:58 |
|
|
Strona 2 z 9 |
[ 83 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |