Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowe skille dla profesji
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Tak jak było pare postów wyżej-administracja nie potrzebuje nowych skilli. Chociaż nazwy fajne
PS. Ale o łuku to żeś zapomniał _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
|
16 Mar 2013, o 21:35 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
ah serio to masz 2 skille dła łucznika :
Strzał w stopę - strzała strzela w stopę bądź obuwie przeciwnika zadając mu możliwe obrażenia i unieruchamiając na 2 tury. Potrójny strzał - wystrzeliwujesz 3 strzały z łuku zadając jednocześnie 3x obrażenia. (przydatny skill dla tych co oszczędzają PA) |
|
16 Mar 2013, o 21:55 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Podklasy - mówi ci to coś?
Dla tych co mówią że nie wiadomo kiedy wejdą - bają być wprowadzone w tym roku (prawdopodobnie listopad, grudzień) Skille słabo zbalansowane. |
|
16 Mar 2013, o 22:22 |
|
|
|
carrot powiedz mi ile masz lat ? 50-60 lat ? bo w każdym twoim poście wszystko jest krytykowane i nic ci nie pasuje
|
|
16 Mar 2013, o 22:28 |
|
|
Uczeń Simona
|
Carrot ma rację, a Twoje wymysły są raczej beznadziejne. Niech zgadnę... liczba 2000 to rok Twoich urodzin, a więc masz jakieś 13 lat i dość małe pojęcie o tej grze?
_________________ Fajny mądry tekst. |
|
16 Mar 2013, o 22:47 |
|
|
|
ehhhh.... nie wiesz ile zielonym graczom pomogłem w taernie na s3 i s5.
Może i to jest rok moich urodzin i co ci do tego Ciekawe czybyś przeczytał wiki taerna w 1 dzień Pewnie by ci się nie chciało Powiem jedynie że gram w taerna o półtora roku a konto na forum założyłem niedawno bo wiedizałem że będą takie konflikty nie wiem co mnie napadło Tak czy siak jak widać jedynie młodzi mają pomysły i chcą pomóc rozwijać taerna ale muszą się wpierdzielić stare dziady i krytykować jak najbardziej PS nie wkurzają mnie takie docinki one mnie bardziej motywują |
|
16 Mar 2013, o 22:56 |
|
|
Uczeń Simona
|
Mój post nie miał na celu dociąć Ci czy też obrazić.
Po prostu zauważ, że ci 'starzy' gracze mają większe doświadczenie i wiedzą co mówią. _________________ Fajny mądry tekst. |
|
16 Mar 2013, o 23:03 |
|
|
|
może wiedzą a może nie lecz czasem myślicie że młodzi nie wiedzą nic o grach jak nauce a to w waszych młodych czasach nie było komputerów
Wiem że nie chciałeś dociąć czy coś w tym stylu lecz pisałem to ogólnie do wszystkich. Każdy wie że dzieci i młodzież posiadają to co dorśli nie mają Tą rzeczą jest wyobraźnie bez wyobraźni taern nigdy by nie powstał Niektórzy wyobraźnie zachowają na zawsze (jak twórcy gry) a inni zmienią się w zgorzkchniałych starców. Ten post nie ma na celu obrazy czyjejś osoby . Jeśli uraziło to przepraszam. Wogule zbaczamy z tematu |
|
16 Mar 2013, o 23:15 |
|
|
Rejestracja: 1 Sty 2013, o 22:21 Posty: 10 Miejscowość: Lublin Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Alex2000 napisał(a): ah serio to masz 2 skille dła łucznika : Strzał w stopę - strzała strzela w stopę bądź obuwie przeciwnika zadając mu możliwe obrażenia i unieruchamiając na 2 tury. Potrójny strzał - wystrzeliwujesz 3 strzały z łuku zadając jednocześnie 3x obrażenia. (przydatny skill dla tych co oszczędzają PA) Grubo przesadzone aczkolwiek uniemożliwienie ruchu na 1 Turę, tą w której strzelamy było by naprawdę ok. np. za beznadziejny Grad Strzał _________________ Nick: EliteHugo Level: 78 Serwer: Serwer 4 Profesja: Łucznik |
|
17 Mar 2013, o 05:28 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 15 Mar 2013, o 16:19 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Po trzydziestym długo bez nowych mocy jest nudno
_________________ MrPocket Druid 23 |
|
17 Mar 2013, o 07:40 |
|
|
Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |