![]() |
Strona 2 z 5 |
[ 42 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
-zwierzaki towarzyszące w walce[100%]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 19 Lis 2010, o 23:14 Posty: 173 Miejscowość: Kabaty Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
Marxell napisał(a): Mówię wam to by była super opcja. BTW ja w tej grze widziałem jak kold dosiada tygrysa... Tyle ze to nie sa 2 npce kold+tygrys tylko jeden npc z taka grafika tak mi sie zdaje, oczywiscie moge sie mylic pzdr _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie ![]() |
8 Maj 2011, o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Podstawowe pytanie:
Po co gracz ma dosiadać jakiegoś stwora? Chodzi o zwiększenie szybkości chodzenia po planszy? Największym problem jest tu odwzorowanie graficzne czegoś takiego. |
8 Maj 2011, o 15:06 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Chodzi o to żeby wyższe levele miały coś więcej z promocji z levelu umiejetności skili ... co mi z wilka który będzie stal mi kolo nogi i nic specjalnego nie robił... stworzyć konkretne moby które bądą się do czegoś przydawał do tego można by było na nich jeździc szybciej się poruszać żeby był na to jakiś hard quest...
Gram Magiem Ognia nie dość , że nie mam debufow to jedyne co solo zabije to ichi (bez uciekania) bo max to duch energi... tak to biorę sobie jakiegoś moba co mi pomaga w walkach i jest prze ze mnie dosiadany i idę się bawić. |
8 Maj 2011, o 18:48 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 19 Lis 2010, o 23:14 Posty: 173 Miejscowość: Kabaty Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
Marxell napisał(a): i jest prze ze mnie dosiadany i idę się bawić. koncowka zabrzmiala dosc dziwnie ![]() _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie ![]() |
8 Maj 2011, o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
|
folky napisał(a): słonie ![]() w koncu byly wykorzystywane do walk bo wyobrazilem sobie rycerza na sloniu ktory atakuje łucznika a ten niczym legolas go niszczy ![]() Hmmm niczym walka tak ja w 300 ![]() ![]() _________________ ![]() http://graphics-forum.phorum.pl Kariera w taernie zakończona postaciami Chemidrut - 62 lvl chemik - 68 lvl falconeer - 28 lvl Gracz The pride of taern - EMERYT Na forum Prawie emeryt |
8 Maj 2011, o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
@Marxel
Ale nie wiesz jak dokładnie te pety będą wyglądać, prawda? Dosiadane zwierzątka narzazie nie są potrzebne, takie jest moje zdanie. Miały by zwiększać prędkości chodzenia po mapie? Nie jest potrzebne zwiekszenie prędkości poruszania sie po mapie - narazie swiat jest mały, z jednego krańca na drugi mozna sie przedostac w mgnieniu oka. Jeśli chodzi o same pety - jak wejdą to zobaczysz czy lepsze takie czy lepsze dosiadane. _________________ s1 LeśnyDziad Droid |
8 Maj 2011, o 20:24 |
![]() |
![]() |
|
Lasek napisał(a): @Marxel Ale nie wiesz jak dokładnie te pety będą wyglądać, prawda? Dosiadane zwierzątka narzazie nie są potrzebne, takie jest moje zdanie. Miały by zwiększać prędkości chodzenia po mapie? Nie jest potrzebne zwiekszenie prędkości poruszania sie po mapie - narazie swiat jest mały, z jednego krańca na drugi mozna sie przedostac w mgnieniu oka. Jeśli chodzi o same pety - jak wejdą to zobaczysz czy lepsze takie czy lepsze dosiadane. Hmm czy ja o czymś nie wiem jakieś zwierzątka maja wejść ? _________________ ![]() http://graphics-forum.phorum.pl Kariera w taernie zakończona postaciami Chemidrut - 62 lvl chemik - 68 lvl falconeer - 28 lvl Gracz The pride of taern - EMERYT Na forum Prawie emeryt |
8 Maj 2011, o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Gru 2010, o 03:25 Posty: 251 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 17 razy Otrzymanych podziękowań: 29 razy Nick w grze: Ceol ![]() |
Chemik sprawdź se temat "W PLANACH"
_________________ dr 120 |
8 Maj 2011, o 20:52 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 29 Kwi 2011, o 10:35 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Jak rozumiem, pety mają w jakiś sposób pomagać.
Nie wiem jakie są plany, ale jeśli to ma działać na zasadzie pomocy w walce, czy czegoś, to może zróbmy różne rodzaje: NP. Muł - zwiększa udźwig - w sam raz na ryby i przyszłe (mam nadzieje) rzemieślnictwo Koń - jako środek transportu Sowa - plusy do many/wiedzy (może być zamiast sowy jakiś żywiołak czy wróżka, na jedno wychodzi) Wilk - pet walczący i tak dalej i tym podobne... Może coś w tym stylu ? _________________ * Dies Irae - die consueto * Ostatnio edytowany przez Iraes, 8 Maj 2011, o 21:43, edytowano w sumie 1 raz |
8 Maj 2011, o 21:38 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Pety to ma być pomoc w walce. To zwierzaki walczące i chyba tylko do tego będą.
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
8 Maj 2011, o 21:39 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 5 |
[ 42 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |