Re: Druid - pvp w taernie. Problem? Spróbujmy jeszcz raz.
dobra, już się nie chciałem wtrącać. Chciałem tylko poczytać co ludzie mają do powiedzenia, ale w momencie jak usłyszałem:
Cytuj:
Czyżby znowu ktoś jest zakompleksiony że dostał w pvp 1vs 1 od niższego lvlu??
to zmieniłem zdanie:).
Tak się składa, że w pvp nie walczę. A na pewno nie z mniejszymi. Czasami sparingi z wyższymi poziomami. Ale to i tak rzadkość. Może 2, 3 walki na dzień się znajdą.
Jednak pomysł o osłabienie druida wyszedł sam z siebie. Na każdym serverze turnieje 50+ 1v1 przebiegają identycznie. ćwierć, pół jak i finały są druid vs druid, czasem się znajdzie jakiś łuk? może vd? czasem - albo bardzo rzadko, bardziej by tu pasowało.
Ja tu piszę w dobrej wierze. Druid z założenia jako healer nie może być najlepszy w 1v1. To jest bezsensu i trzeba to zmienić.
Już nie mówię kto zawsze wygrywa turnieje 60+ BEZ WYJĄTKÓW, bo odpowiedź jest prosta.
Teraz uwaga do tych co nie potrafią czytać:
Najlepszym rozwiązaniem byłoby TYLKO ZMIENIENIE LECZENIA W WALKACH
1v1. Wyglądałoby to tak, że włączała by się jakaś inna opcja tego leczenia(inna zakładka... nie wiem), uaktywniałaby się sama podczas walki 1v1. I tyle. To cała filozofia.
Zamiast tych walk 10 minutowych, w której druid wykańcza Cię zazwyczaj korzeniami, osami, no i bez ustannym leczeniem(druta można uwalić tylko w 1 rundzie, ale jak ma 2,5k hp? to chyba to jest mało możliwe)
Oczywiście z tym wszystkim trzeba czekać do podklas bo się wszystko w tedy diametralnie zmieni. Ale po prostu odświeżam temat, żeby było jasne że nikt o tym nie zapomina i trzeba w końcu coś z tym zrobić.
Pozdrawiam!