![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
mój pomysł na ulepszenie pvp
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Odnośnie samego tematu to... nie widze w tym zadnego ulepszenia.
Może to zaden argument ale 36lvl to grasz max w tą grę 1 miesiąc. Zostałeś pierwszy raz zaatakowany podstępnie przez niższy lvl, żeby się pumpek nie pojawił, po czym dołączyli prawdziwi killerzy. Zawsze można obejść prawo ![]() Zostałeś zabity i teraz żądasz zmian. OK A teraz powiem Ci jak wygląda to na wyzszych lvl ![]() umawiam się na walkę 1v1 z kimś, zaczyna się walka i nagle... do niego dołącza jego 2 kumpli, więc nie zostaje mi nic innego jak zawołać moich kumpli. Kończy się na tym, że zaczynają wszyscy znajomi dołączać do walki i nagle jest 10vs10. Więc z Twoim pomysłem strach byc agresorem.. nie psuj zabawy ![]() |
9 Lip 2011, o 19:19 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 14 Kwi 2011, o 02:54 Posty: 233 Miejscowość: Częstochowa Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 17 razy ![]() |
Hmm pomyslek odpada... to juz zupelna utrata na pvp
![]() ![]() ![]() ![]() pzdr |
9 Lip 2011, o 22:45 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |