Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Handel
Handel
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Pomysł git. Mniej spamu na handlu typu
Sprzedam Łuk Koxa i Mopsa lvl 34 sila 90 obr. 1XX daje Zr i sile po 5 Myślę że to nie jest duży problem dla Administracji |
16 Sie 2011, o 09:56 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 4 Lut 2011, o 13:14 Posty: 43 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Pomysł fajny, praktyczny.. poprawiłby w pewnym stopniu także klimat gry o którym mowa w innym temacie.(nie trzeba by było wpisywać np. mana +70 siła+5 etc. Byłby po Prostu Pierścień Gargantuy i Absorpcji. )
_________________ ____________ Kwasio-S3 Dantor-S3 |
16 Sie 2011, o 16:13 |
|
Uczeń Simona
|
Proszę o odp adminów i GM-ów
_________________ Bruise s3 lvl: 49 - Na razie przerwa BruiseŁuk s3 lvl :47 - ciągle rośnie |
23 Sie 2011, o 07:10 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Pomysł widnieje już w wielu grach mmorpg i jest świetny!
Pytanie tylko jak problematyczne byłoby zaprogramowanie czegoś takiego ? Podesłałem pomysł drygowi na mantisa, zobaczymy jaki będzie odwet Oczywiście jestem na gorące tak _________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
23 Sie 2011, o 10:12 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 22 Sie 2011, o 14:24 Posty: 35 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
gram w 4story i pomysl podoba mi sie i mysle ze bardzo ulatwi to rozponanie graczom i tym z wysokim jak i tym z niskim lvl- po wcisnieciu na czacie shift oraz klikniecie LM na dany przedmiot ktory chcemy sprzedac on pojawia sie na czacie i kazdy moze na niego kliknac i pojawia sie i obrazek przedmiotu oraz pelny opis, mysle ze mozna zastosowac to i dla rarow jak i dla zwyklych przedmiotow, przez to niebedziemy sie pytali : a co to a co daje a od ktorego lvl bo takie bzdetny pytania bardzo mecza i niechce sie na to odpisywac na czacie kazdemu z osobna
_________________ http://imageshack.us/photo/my-images/70 ... 21827.gif/ |
23 Sie 2011, o 19:25 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 7 Maj 2011, o 23:03 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
jak dla mnie baaaardzo dobry pomysł !
|
23 Sie 2011, o 19:59 |
|
Uczeń Simona
|
up-a
_________________ Bruise s3 lvl: 49 - Na razie przerwa BruiseŁuk s3 lvl :47 - ciągle rośnie |
24 Wrz 2011, o 20:24 |
|
Duma Forum!
|
Ja uwazam, ze zwykle przedmioty nie bedace rarami sa u nas tak rzadko i niechetnie kupowane, ze nie warto sie dla tego trudzic, bo dla tych kilku wyjatkow proponuje zrobic taki temat na forum z dokladnym opisem i screenami itemu i wstawiac na czat handlowy podpisujac jako roznorakie przedmioty i wyszczegilniajac te najciekawsze.
|
25 Wrz 2011, o 07:59 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Popieram Mist.... Pomysł niby fajny, ale kto teraz kupuje 'nierary', w ostatecznosci, ale to sie pisze kupie pierscien z odpo. na ogien i juz.
Po za tym duzo mieszania by z tym było I mam pyt, takie nie do tematu troche.. Jak cios piszecie to tez macie wszystko na czerwono podkreslone ? Bo jak pisze i skoncze dane slowo (dam spacje) to mi podkresla na czerwono... troche to denerwujace _________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
25 Wrz 2011, o 08:05 |
|
Uczeń Simona
|
Up kliknij prawym jak piszesz i powinno być opcje języka/pisowni czy jakoś tak (zależy od przeglądarki). Tam gdzieś powinno sie zmienić na polski (najpewniej masz sprawdzanie pisowni ustawione na angielski - też tak miałem) albo w ogóle wyłącz sprawdzanie pisowni.
A żeby nie było off-topa Mystheria ma rację, chociaż i tak uważam, że pomysł ciekawy. |
25 Wrz 2011, o 08:28 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |