Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
ataki na słabszych
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Duma Forum!
|
Pierw psioczyli, ze silniejsi zabijali slabszych, pozniej, ze pumpmaster (obronca slabszych) zabija tych silniejszych graczy i nie da sie z nikim walczyc, teraz znow ze silniejsi zabijaja slabszych...
Juz mnie glowa zaczyna od tego bolec :/ |
|
5 Sie 2011, o 16:46 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Powtórzył bym to co powiedziałem ale wiadomo, ludzie inne zdanie mają w rzyci :)
_________________ dr 120 |
|
5 Sie 2011, o 17:42 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
to dlaczego czaszki tak lamentowały na pumpa?
kali zjeść krowa to dobrze ale jak kalemu zjeść krowa to źle? |
|
5 Sie 2011, o 17:47 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Masz 2 dniową ochronę po zabiciu, łagodniejszą śmierć w PvP, małą ilość czerwonych pól, czasem pomagającego Pumpa. Ciągle ci mało? oO
_________________ dr 120 |
|
5 Sie 2011, o 17:51 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
jak widać jednak jest to zbyt mało..
nie uważasz, że gdyby to wystarczało to temat nie przewijałby się ciągle na forum? |
|
5 Sie 2011, o 18:12 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Cytuj: nie uważasz, że gdyby to wystarczało to temat nie przewijałby się ciągle na forum? Ciągle piszą go osoby początkujące i żalące się z jakim oni to trudem zdobyli zwierzaka / platyne. Może odrazu PvP wywalmy z gry bo ktoś cię zabił / zabija |
|
5 Sie 2011, o 18:16 |
|
|
Chodząca legenda
|
Ja jestem przeciw jakimś zmianom w pvp. Za każdym razem pisze się to samo - nikt nie każe chodzić na czerwone pola, nikt nie każe kupować petów. Sami się na to decydujecie, a skoro podejmujecie ryzyko, to trzeba wliczać, że się zginie. Ustawianie 5-10lv różnicy to straszne ograniczenie.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
5 Sie 2011, o 18:22 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Ta gra jest nastawiona na PvP i trzeba się z tym pogodzić.
Dodam, że kiedyś można było stracić przedmioty które aktualnie posiadało się na postaci. Śmierć jest na prawdę łagodna i ponad wszystko bezpieczna. Ryzyko jest małe, moim skromnym zdaniem za małe. Przydałoby się ostrzejsze PvP Z dużo większym ryzykiem ale i z dużo większą nagrodą. _________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
|
5 Sie 2011, o 18:25 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
pvp ostrzejsze? ok - nie mam nic przeciwko
ale powiedz mi jaki jest sens w pvp 20 vs 60? większa nagroda? - ok - za ubicie równego sobie/silniejszego Co do ciebie daq- wyobraź sobie, że są tacy dla których 20 platy to coś jednak trudnego do zdobycia - masz ochotę przekazać charytatywnie trochę platy? z chęcią przyjmę każdą ilość:-) ponadto radzę spojrzeć trochę przez pryzmat samego siebie - jako jeden z pierwszych biadoliłeś na pumpa - czyżby wielki zabójca mógł sobie poradzić tylko z lowkami? pump to już za dużo? eeee no nie mów że byś mu nie dał rady? z całym szacunkiem i pozdrowieniami dla czach - dajcie pograć "mniejszym" |
|
5 Sie 2011, o 18:45 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Te tematy o pvp są nudne.
Jak mnie lał gościu 20 lv wyższy jak nie lepiej i wtedy nie było pumpa do pomocy, to nie płakałam. Leczyłam się i wracałam zemścić, za każdym razem kończąc śmiercią. Skończcie biadolić, i weźcie się za siebie obiecajcie sobie że będziecie koksami i się odegracie czy coś podobnego. Nikt tu nie pogłaska po główce i nie nakrzyczy na brzydką czache. Czaszki zabijają i taki ich urok po co to zmieniać. _________________ W grze od 24.12.2010 W ekipie od marca 2011 |
|
5 Sie 2011, o 19:51 |
|
|
Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |