Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Propozycja zmiany u łucznika
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 4 Lut 2011, o 16:50 Posty: 32 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
To może z możliwością użycia tylko na siebie??
_________________ Jihad 90 łucznik Smolilolek 85 voodo serwer 3 |
7 Sie 2011, o 21:22 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Dobry pomysł , Rzucasz na siebie starą ale nie tylko dlatego ze dodaje 20-30 % dmg tylko takze minusy w obronie/ataku , tylko żeby to pomiejszyć powiedzmy po 15 minus szansy trafienie i obrony.
_________________ |
7 Sie 2011, o 21:28 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Umiejętność nieskuteczna w pvp? Są 3 klasy magów ,a 4 klasy fizoli ,więc raczej skuteczna w większości przypadków. A jak łucznik zdoła wrzucić starą i piach jednocześnie to przeciwnik jest osłabiony jakby miał ukazanie na sobie.
|
7 Sie 2011, o 21:32 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 4 Lut 2011, o 16:50 Posty: 32 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jak zdoła po ostatnim update ciężka sprawa lepiej dac inny buff niz się z tym męczyc
_________________ Jihad 90 łucznik Smolilolek 85 voodo serwer 3 Ostatnio edytowany przez MaximusXl, 7 Sie 2011, o 21:40, edytowano w sumie 1 raz |
7 Sie 2011, o 21:36 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Według mnie stara jest super debuffem szczególnie na PvP. 50% mnie celności to ogromny debuff.
Moim zdaniem nie ma potrzeby takich zmian, tym bardziej, że łucznik jest jedną z klas która jest wypchana mocnymi debuffami i atakami. Ostatnie zmiany u łucznika (z precyzyjnym strzałem i paroma innymi umiejętnościami) przynajmniej uniemożliwiły tej klasie bycie jednocześnie świetnym w PvE (nikłe zużycie kondycji przy ogromnych obrażeniach) i PvP nie powodując totalnego zniszczenia postaci. Osobiście gram łucznikiem od paru dni i mam same pozytywne odczucia _________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
7 Sie 2011, o 21:39 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Idz na modliche i zobacz co daje stara jak Ci zarzuca Vormity .
A spróbuj ją wrzucic na bossa :O (na 5 pa jest 74 % szansy ) i do tego teraz potworki często na 100% odbijają , wrzucenie starej graniczy z cudem i tak się nei wrzuca raczej bo tylko zwiększa dmg bossa i to znacznie W pvp też ciężko wrzucic lepiej postraszyc innymi buffami _________________ Jihad 90 łucznik Smolilolek 85 voodo serwer 3 |
7 Sie 2011, o 21:46 |
|
Uczeń Simona
|
Według mnie Stara dobry buff (Kiedy łucznik Dał mi Twoja stara przegrałem PvP)
_________________ |
8 Sie 2011, o 12:48 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |