Strona 2 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ryc
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda
|
A ja gram ryckiem i nie narzekam na pvp, z pewnymi klasami wygrywam, z pewnymi nie. Tak powinno być
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
8 Sie 2011, o 09:48 |
|
Uczeń Simona
|
Szymdaro popieram
_________________ |
8 Sie 2011, o 12:34 |
|
Walczący z drzewcami
|
Rzut mieczem Rycek rzuca miecz we wroga i co dalej? Broni się nożem?
_________________ dr 120 |
8 Sie 2011, o 18:22 |
|
Uczeń Simona
|
Cytuj: Jak walczyłem z każdą inną profą swoim rycem to przegrywałem. Nie tędy droga. Poczekajmy na ostateczne gildie i wprowadzenie podklas Hmm możesz sie nie doczekać pozatym z każdym można wygrać oprócz druta i łuka ^^ chyba ze nie ogary. Cytuj: A ja gram ryckiem i nie narzekam na pvp, z pewnymi klasami wygrywam, z pewnymi nie. Tak powinno być :// każda profesja powinna mieć szanse z inną ^^ |
8 Sie 2011, o 18:44 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Lehmar napisał(a): Rzut mieczem Rycek rzuca miecz we wroga i co dalej? Broni się nożem? No nie wiem, chyba raczej chodziło mu o coś "w stylu" bumerangu. _________________ Profesja:Rycerz Level:120 Server:Ostlor Nick:Potatos |
8 Sie 2011, o 19:36 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
to ja mam pomysł .. nie chce zakładać nwego tematu ale Kazda profesja niech ma
''Wyrwanie Korzeni" będzie polegało to na tym że jak dostaniemy korzenie to i damy wlasnie ten buff to postać będzie się szarpać aż moze wyrwie Korzonki i bdmy mogli walczyc ale z drugiej strony Gdy to damy , wyrwiemy sięto juz pewnie nie zawalczymy bo drut da korzonki znowu Co wy na to ?? albo żęby to dzialalo jak jakiś Buff i jako pierwszy dzialal i mozna by pozniej atakować |
9 Sie 2011, o 00:44 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Był już taki pomysł omawiany
Wyswobodzenie się z korzeni + 0chrona na pewien czas przed ich ponownym wrzuceniem viewtopic.php?f=14&t=3515 _________________ Retired... |
9 Sie 2011, o 02:07 |
|
Duma Forum!
|
@Założyciel
Kolego nie tędy droga, po pierwsze grzeczniej, po drugie nie żądaj a proponuj, po trzecie może frytki do tego ? _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
9 Sie 2011, o 08:45 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ja bym Wolał :
McKiełbasa WieśMac Pikantny Kurczakburger McRoyal Big Tasty Bacon Tortilla Kanapka Zbójnicka Kanapka Góralska Kurczak Po Grecku Ciabatta Grande Kanapka Krewetkowa Beef Lang Zu KingBuger Hamburger Kebab w Cieście Lody Śmietankowe, Bakaliowe, Oczywiscie dla twojego wyboru |
9 Sie 2011, o 09:26 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Skoro już takie rozmowy o równouprawnieniu, to ja rządam wraz z "wyrwaniem z korzeni" ataku dla druida.
_________________ "Żeby ktoś miał szczęście, ktoś inny musi poczuć jego brak." Chodzić po świecie nie znając jego zasad, to jak błąkać się po wielkiej bilbiotece nie dotykając książek. |
9 Sie 2011, o 16:22 |
|
Strona 2 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |