Strona 13 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda
|
To ja się powtórzę bo widać pytanko umknęło
Cytuj: Czy jest rozważane wprowadzenie opłaty w esencji za wstęp na nowe insty? Poza alternatywą dla epików (wykorzystanie esencji) wymienioną wyżej będzie to także powodowało stabilizację cen rarów. _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
11 Kwi 2012, o 17:26 |
|
Uczeń Heremona
|
Ssy calkiem fajne ale szczerze jakos kojarza mi sie z lokacja przedostatniego zadania w D2 LoD :d (gora przeznaczenia bodajze gdzie trza bylo przesc probe starozytnych).
~ Rozumiem Drygu ze wraz z nowymi bossami w alair zostana wprowadzone alternatywne rarki dla fizoli ? (skoro ich rary w wiekszosci z tygrysa ktory ma spawn jaki ma a zmieniac go nie planujecie to przydala by sie jakas alternatywa) @edit HA Pirek ! -ninja- _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. Ostatnio edytowany przez Shorty, 11 Kwi 2012, o 18:20, edytowano w sumie 1 raz |
11 Kwi 2012, o 18:18 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Drygu może i się czepnę ale czy twórac grafiki nie czerpał przypadkiem z diablo2 ?
Najpierw nowy bos wygladający jak mefisto ^^ Pirek napisał(a): Przecież to jest Mefisto!!!lub baal A teraz nowa sceneria która wyląda jak szczyt góry Arreat Ech chyba za bardzo na D3 czekam i wszystko mi się kojarzy Lokacja ładnie się prezentuje. |
11 Kwi 2012, o 18:19 |
|
Walczący z drzewcami
|
Nowa krainka miodzio.
A tu kolejne pytanko mi sie nasuneło. Czy Planujecie (ofc nie licze nowej krainki) zostać w lodowych klimatach?Czy moze w dalszej perspektywie planujecie zmienic zawieje i zamiecie na inne warunki atmosferyczno-geograficzne _________________ Galmachar-Barbarzyńca 140lvl Ostlor Żmij Attawa Skin Blasku Allenor |
11 Kwi 2012, o 20:15 |
|
Pogromca Valdaroga
|
To nie jest temat do dyskutowania czy druida trzeba osłabić oraz która klasa jest lepsza. Nie odbiegajcie zbytnio od tematu! Chcecie znać losy druida? Zapytajcie o nie dryga być może odpowie.
Nie każcie mi robić tu porządku |
11 Kwi 2012, o 20:44 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Więc drogi użytkowniku DRYGA jakie będą losy druida po wprowadzeniu podklas. Uchyl nam rąbka tajemnicy.
|
11 Kwi 2012, o 21:25 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Ja mam pytanie, czy jest w planach wprowadzenie broni dla rycerza, która byłaby alternatywą dla Lawiny? Jak wiemy, Lawinę ciężko zloocić, teoretycznie jest tylko 12 Wendigo na dobę, a rycerzy z levelem 70+ coraz więcej. Poza tym rycerz ma aktualnie najmniej broni rarowych ze wszystkich profesji.
Łucznik: 3 - Ayol, - Piroklast, - Virral. Sheed: 3 - Rolrak (fakt, że mało kto nosi, nie znaczy, że go nie ma), - Irkamale, - Buoriany. Barbarzyńca: 4 - Tasak, - Sidun, - Davgretor, - Ognisty Młot. VD/Mag Ognia/Druid: 6 - Derengil, - Sturprang, - Tężec, - Geomorph Core, - Smoczy Gnat, - Istav. Rycerz: 2 - Isverd, - Lawina. Nawet, jeżeli rycerz może nosić na zmianę Ognisty Młot czy coś takiego, nie zmienia to faktu, że swoją moc (blok+ochrona), może pokazać tylko z tymi dwiema broniami, poza tym są tylko te dwie stricte dla rycerza stworzone. Stąd me pytanie, czy planowane jest zwiększenie ilości broni dla rycerza dropionych bądź to z bossów dla high leveli, bądź to z bossów z nowego Alaril. @Edit: Piszę o rarach, nie biorę pod uwagę Epików czy Setów. Interesują mnie tylko i wyłącznie rary. _________________ Ostatnio edytowany przez Gildartz, 11 Kwi 2012, o 23:44, edytowano w sumie 1 raz |
11 Kwi 2012, o 22:49 |
|
Administrator
|
No i zaspamowaliście temat... Prosiłbym modów o wyrzucenie postów, które nie zawierają konkretnych pytań dotyczących zmian.
|
11 Kwi 2012, o 23:01 |
|
Pogromca Valdaroga
|
wyczyściłam kilka ostatnich stron. nie wysyłam powiadomień o skasowanych postach na pw, kto spamował ten wie.
zostawiłam apel pirka i dodam od siebie, że to jest oczywiście zrozumiałe że ten temat budzi duże emocje, ale postarajcie się nad nimi panować i przenieść niepotrzebne tu dyskusje na przykład do karczmy - to leży w naszym interesie żeby ten wątek pozostał przejrzysty i czytelny. |
11 Kwi 2012, o 23:35 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Juz nie moge sie doczekac pierwszej nocki na tym nowym bossiku ) Drygu nie kaz nam czekac.
_________________ s2 |
12 Kwi 2012, o 13:28 |
|
Strona 13 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |