Strona 18 z 32 |
[ 312 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 32 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
co warto zmienić/poprawić/dodać - oczami graczy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Ustawienia -> Audio
_________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
2 Mar 2013, o 10:44 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Syf smród i ubóstwo ... admini nic nie zrobia z tym co napisaliscie na tych 17 stronach ... moze z 10 % tego co napisaliscie ;P ale tak to wszystkie pomysli rzucaja do smieci bo nie chce im sie ruszyc dupy i tyle ..
|
2 Mar 2013, o 23:45 |
|
Błądzący w Tunelach
|
TojaShunxD napisał(a): Syf smród i ubóstwo ... admini nic nie zrobia z tym co napisaliscie na tych 17 stronach ... moze z 10 % tego co napisaliscie ;P ale tak to wszystkie pomysli rzucaja do smieci bo nie chce im sie ruszyc dupy i tyle .. Ja akurat moje pomysly dalem po upie to sie nielicze ) _________________ VD 120 + Czegoś nie potrafisz to rób to częściej i więcej żeby przełamywać progi w codziennym Życiu |
3 Mar 2013, o 22:23 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
A ja chcialbym żebyscie wprowadzili mały notatnik. Obok czatu. Bardzo mi to ulatwi bo gram w roznych miejscach.
|
7 Mar 2013, o 12:50 |
|
Walczący z drzewcami
|
Nie wiem czy to mozliwe ale dodanie 6 osoby do pt tzn zeby bylo 6 slotów w drużynie
_________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
7 Mar 2013, o 12:56 |
|
Uczeń Simona
|
@up poczytaj bloga z tego co pamiętam to było tam napisane że wraz z wprowadzeniem nowego silnika gry może sie pojawić wiecej slotów itp.
_________________ Scarface- 46lvl łucznik S1 [ON] Bo z Taernem jest jak z Media Marketem... Nie dla idiotów... |
7 Mar 2013, o 16:48 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Mar 2013, o 13:34 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Moim zdanie przydałaby sie zmiana w nowym zlec na 400k.
Można by zrobić z tego zadanie które resetuje sie o godzinie 00:00. Zadanie trwałoby 40min (tak jak jest obecnie, za co dostaje sie +/- 400k) a po upłynięciu czasu dostawałoby się +/-200k (Jest różnica ) + Było by to o dużo lepsze, gdyż jak bierzemy zlecenie o godzinie 19:00 to następnego dnia możemy wziąć o godzinie 19:40, potem 20:20 i tak dalej.... + I jeszcze jedno, biorąc nowe zlec musimy czekać 24h do następnego, co jest bardzo uciążliwe. |
18 Mar 2013, o 16:00 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Kiedy sie zajmiecie postacia Vd ? Z tego co czytalem jest to stary temat i nic z tym nierobicie . Prosze o wpis Administracje kiedy bedzie cos w temacie zrobine . Tu sa pomysly-
viewtopic.php?f=14&t=23413 _________________ VD 120 + Czegoś nie potrafisz to rób to częściej i więcej żeby przełamywać progi w codziennym Życiu |
21 Mar 2013, o 16:17 |
|
Błądzący w Tunelach
|
mydlenie oczu niby jakimis testam vd pod pvp A na serio w d..to maja!!!!lepiej uwalic kolejna mape gdzie vd bedzie stal jak kolek albozostanie wylaczony tak jak na htandze
_________________ JA CHCE GRAĆ A NIE STAĆ>VD OFF TERAZ DRU 80+ LATARKA I bogiem TU JESTEM XD |
12 Kwi 2013, o 14:32 |
|
Duma Forum!
|
Vera, Ty ze swoją wiedza na temat tego co robimy generalnie, co ws. VD oraz co mamy a czego nie mamy tam gdzie światło nie dochodzi powinieneś iść do Faktu albo Super Ekspresu, ewentualnie do Bravo Girl - tam tego typu wyssane z palca spekulacje i domysły są publikowane - może Ci nawet za to zapłacą...
Co do VD - najbliższe testy będą przeprowadzone na s0, w zakresie ich zaplanowania daliśmy wolna rękę Hasinnie - jak nam przedstawi szczegółowy plan to go ocenimy i albo zaakceptujemy albo lekko poprawimy/uzupełnimy i zrealizujemy. Póki co, to co przedstawił zostało zaakceptowane. |
12 Kwi 2013, o 16:27 |
|
Strona 18 z 32 |
[ 312 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 32 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |