Strona 3 z 8 |
[ 80 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
NOwa Zbroja Dla Maga/Druida
NOwa Zbroja Dla Maga/Druida
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
ja tez jestem za tym pomysłem tylko morze mniejszy poziom bo oni mają braruar od 30 to morzna tą zbroje zrobić od 35 lvl
_________________ Ryc 140lvl s1 2018-4-5 18:38 Udało ci się osiągnąć 140 poziom. Washi |
18 Wrz 2011, o 13:10 |
|
Walczący z drzewcami
|
Hardion napisał(a): Ja Tu dodałem Dla Maga zbroję więc proszę niech głosują magowie a nie Fizole. A jak sie komuś nie podoba to niech stworzy własny pomysł na coś np: ręce Haridion po 1 - fizole maja nie glosowac ? Zakladam nowy temat daje rekawiczki lecace z herszta ktore daja 5 k hp , 200 sily i zr - i tylko fizole beda mogli glosowac i to zostanie wprowadzone rozumiem ? Po 2 - gram drutem i nawet przez mysl mi nie przeszlo dac glos na tak :] |
18 Wrz 2011, o 13:11 |
|
Walczący z drzewcami
|
Daje "NIE".
Taka zbroja lecąca ze smoka, to totalne pójście na łatwizne, bo zabicie go to zaden problem... Żeby zdobyć diabolo trzeba się trochę natrudzić, nic nie ma za darmo. NIE! |
18 Wrz 2011, o 13:20 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 2 Wrz 2011, o 16:30 Posty: 64 Miejscowość: Polska Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy |
Jachu ja proponowałem od Grata ale ja tu nie ustalam a ty level nie szalej.
|
18 Wrz 2011, o 13:25 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
ludzie co wam zalezy wiecej rarow, urozmaicenie i co nie co dla magow. Dla mnie super pomysl
|
18 Wrz 2011, o 13:27 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Gram voodoo. Jestem przeciwny. Magowie nie mają zbroi i spodni na ten poziom, a fizole za to mają problemy z innymi rarami. Nie trzeba mieć całego ekwipunku z rarów, no ludzie... poza tym ze smoka już są rary, niepotrzebny jest czwarty. I jeszcze jedno - więcej rarów by się przydało, ale nie na takiej zasadzie, że można by wcześniej zdobyć legendarną zbroję dla maga/rękawice dla fizola. Przydałyby się przedmioty, stanowiące dla siebie alternatywę, np. inny łuk do wyboru obok Piroklasta. Ale to już inna dyskusja. Podsumowując - nie, nie i jeszcze raz nie.
|
18 Wrz 2011, o 13:31 |
|
Uczeń Simona
|
...a to nam zalezy ze teraz trzeba troszke pokombinowac.
Chcesz gry dla bezmyslnych polecam karciana wojne:P Ja mimo ze gram postaciami magicznymi jestem na nie. Moze porobimy kazdej profie sety co 10-15lvl rarow i wtedy to juz wogole bedzie bez radochy. Pomysl dla mnie conajmniej niepotrzebny a juz rozstawienie na smoku nielogiczne masz juz tam gnata a wprowadzenie drugiego rara dla danej grupy zaburzy rownowage magom bedzie bardziej zalezec by isc tam niz fizolom. Zauwaz ze tworcy gry starali sie by kazdy boss mial 1xrar dla fizola 1xrar dla maga i 1xrar uniwersalny(moze nie w 100%) ale ta tendencja jest zauwazalna dajac kolejny rar smokowi zaburzysz to. _________________ Only S2 : MegaVDu 80lvl + Szarik 73 lvl WielkiDruci 69lvl + JOZINzBAZIN 64lvl |
18 Wrz 2011, o 13:35 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Hardion napisał(a): PRZEPRO W MACIE 4 RODZAJE ZBROI A MY ? 1!!!! I dopiero od 60 a wy już na 30 a ,ty levelup daj pomysł na rękawice bo ja dałem na zbroję No tak to policz ile WY macie wersji broni rarow a ile np rycek posiada, to samo tyczy się rękawic dla fizoli (wy macie 2 rary w tej strefie i jeszcze kwestia szansy na dropa, łatwiej diabolo ściągnąć niżeli bitabandury z tygrysa). Sugerujesz sie brakiem zbroji na niższy lvl, ja mając 78 ryca biegam w sklepowych rękawicach i jakby nie dodanie wendigo to bym od 33 lvl biegał z isverdem więc każdy ma czegoś mniej a czegoś więcej. _________________ BadylBamber s2 |
18 Wrz 2011, o 13:45 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 2 Wrz 2011, o 16:30 Posty: 64 Miejscowość: Polska Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy |
PISAŁEM WAM JA DAŁEM DLA MAGA TO WY DAJCIE POMYSŁ NA FIZOLA A NIE TU SWOJĘ MĄDROSCI PISZECIE!
|
18 Wrz 2011, o 13:51 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
łatwiej diablo dropnac o czym wy mowicie 2 miesiace chodze na frda i nic zastanowcie sie. A chodze z fizolami i juz z 3 bylem co im diablo polecialo
|
18 Wrz 2011, o 14:00 |
|
Strona 3 z 8 |
[ 80 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |