Strona 3 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ryc
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Nie czepiajcie się korzeni!
Jak się tak ich boicie to chodźcie wszędzie z drutem on was oczyści i będzie spox! _________________ Darkograndi lvl 43 MO s1 (OFF) Darkuś lvl 53 Druid s1 (OFF) DarkuśRycek lvl 23+ Rycerz s1 (OFF) Darkusiek lvl 35+ Druid s5 (OFF) MÓJ NAJWIĘKSZY SUKCES: Lysmary nie weszły mi na +1^^ |
|
9 Sie 2011, o 20:07 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja jestem przeciw, Hwedor chcesz z ryca zrobić profe nie pokonana każda profa ma zalety i wady a ty chcesz żeby ryc miał same zalety a wad -brak, wtedy byś kładł każdego kogo popadnie a tak musisz się postarać ...
_________________ "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.." |
|
15 Sie 2011, o 10:27 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Lol ryc slaby?? Poczekaj jak bedziesz w stanie zalozyc Lawine to zobaczysz czy slaby, mialem okazje isc z rycem co mial lawine w reku i dmg mial identyczne jak ja a gram barba, malo tego jak w pvp dal blok to ja w niego ledwo 150 kiedy on siekal po 500.
Zeby bylo smieszniej Potezne+poswiecenie+trans+rozkaz ma wieksze dmg niz furia+krytyczne i ma celniej:) Wniosek taki ze ryc to dobry barb i czolg zarazem:) _________________ -- Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki na cud trzeba chwilę poczekać |
|
15 Sie 2011, o 12:35 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
rzut tarczą to by było coś
_________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
|
15 Sie 2011, o 21:27 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Hwedor napisał(a): Kurde ! Koniec tego ja chce dystansowy skill na rycka bo porostu prawie każdy drut pojedzie rycka. No kurde Łuka osłabiliście a rycka nie możecie ulepszyć weźcie coś róbcie. Mowie do was Admini. heh nie wiem w czym miałby Ci pomóc ten skill dystansowy w walce z druidem. No chyba ,że byś z niego bił tyle co mo. W klasach postaci nie ma równości i prawdopodobnie nigdy nie będzie- nawet po wprowadzeniu podklas. Czepiacie się korzeni ale tak naprawdę to nie dzięki nim druid wygrywa z rycerzem. Jeśli ryc nie jest w stanie zgasić druida w rundę to przegra. A nawet jeśli jest to trafić te 5 ataków graniczy z cudem. |
|
16 Sie 2011, o 01:34 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ryc ma przecież skill dystansowy. "Rzut kamieniem", a skoro łuka osłabili to w takim razie trzeba by ryca osłabić. a nie odwrotnie
_________________ s3 - Ladysun 64 lvl, VooDoo s3 - Ladymoon 66lvl, Rycerz |
|
18 Sie 2011, o 17:23 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Rycka osłabić
Żeby on cośtam miał mocnego Tam nie ma co osłabiać... _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
|
18 Sie 2011, o 17:46 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
zawsze da się coś osłabić:) np blok
_________________ s3 - Ladysun 64 lvl, VooDoo s3 - Ladymoon 66lvl, Rycerz |
|
18 Sie 2011, o 18:36 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Ta odrazu wywalcie wszystkie skille i zostawcie samo uderzenie mieczem :}
|
|
18 Sie 2011, o 18:37 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Osłabmy wszystko wszystkim i będą równe szanse.
Blok proszę zostawić w spokoju _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
|
18 Sie 2011, o 18:38 |
|
|
Strona 3 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |