Strona 21 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
czy będzie dodane jakieś płynne przejście z gry do forum jakaś zakładka dodana do ustawień lub aktualności?
|
|
2 Maj 2012, o 11:33 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
wciśnij PPM i masz do wyboru hiperłącza do forum, supportu i na wiki:)
|
|
2 Maj 2012, o 11:38 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
@piórek, przecież jest... klikasz prawym przyciskiem myszy i wybierasz "Taern - Forum"...
i pytanie, które zadaje sobie od dawna, czy szansa na drop rara uszkodzonego i nieuszkodzonego jest taka sama, bo uszk. rary dużo częściej padają |
|
2 Maj 2012, o 11:39 |
|
|
Uczeń Heremona
|
gdy juz dropisz rara, losuje ci się czy ma być U czy NU, i na nu chyba 10% gdzieś jest..
|
|
2 Maj 2012, o 11:45 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
@Shorty
Tak oczywiście łuk jest poszkodowany bo robi mniejszy dmg i ma debuffy nich każda klasa robi taki sam dmg ale druid w takim wypadku jest najbardziej poszkodowany bo musi leczyć wiec on w korzeniach powinien mieć 2x większy dmg jak barb. Łuk jest uważany za debuffera i dlatego jest dobrze tak jak jest. Czy zamierzacie zmienić coś w pozyskiwaniu prestiżu bo obecnie najwięcej się dostaje grając solo bez peta a moim zdaniem najwięcej powinno dostawać się za granie wspólnie z gildią. _________________ "Warto mieć marzenia" tylko jaka to wartość jak się nic z tego nie ma?? |
|
2 Maj 2012, o 11:46 |
|
|
Uczeń Heremona
|
A ja mam pytanie czy kiedys bd znowu możliwość wymian i sprzedaży kont?
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
|
2 Maj 2012, o 18:52 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Planowana jest zmiana instancji modliszki i dojścia do niej? Chodzi mi o powrót czerwonego pola. Odnośnie wendigo- optowałbym za zmianą systemu jego pojawiania. Nie każdy może polować na niego po kilka, kilkanaście godzin dziennie. Spora część graczy nigdy nie będzie miała okazji go ubić.
_________________ Druid/Barbarian Są epiki, jest zabawa. |
|
2 Maj 2012, o 21:35 |
|
|
|
To i ja mam pytanie propo czerwonego pola, kiedyś było one na pewnych mapkach prawie wszech obecne(Las Koldów), a teraz cud to znaleźć tam miejsce bez odpo.
PYTANIE: Czy kiedyś(na najbliższe 6-8 miesięcy) zostanie zwrócona część tego pola, bo teraz coraz niższe lvl mogą się tam zapuszczą, biorą zlecenia na Orki i potem "kto pomoże ubić 8 orków" (na przykład) ? |
|
3 Maj 2012, o 13:41 |
|
|
Uczeń Simona
|
Czy w najbliższej aktualizacji będzie naprawiony bląd z żeńską posturą Sheeda?
_________________ . |
|
3 Maj 2012, o 15:59 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja mam jeszcze pytanie kiedy zostanie naprawiony bug że podczas uniku(umiejętność) uderzenia cienia może pozostać zatrucie? W PvP bardzo przeszkadza.
_________________ We think too much and feel too little. |
|
4 Maj 2012, o 16:18 |
|
|
Strona 21 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |