Strona 23 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
|
GoldiKura napisał(a): Czy psychorary będą zwiekszac pa? To ja mam pytanie co wogóle będą dawać ? |
|
8 Maj 2012, o 08:16 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Ja mam pytanie jak już leci epic to jaka jest szansa ze spadnie akurat dla naszej profy a nie innej ?
|
|
8 Maj 2012, o 14:46 |
|
|
Chodząca legenda
|
FooFighters napisał(a): Ja mam pytanie jak już leci epic to jaka jest szansa ze spadnie akurat dla naszej profy a nie innej ? 1 do 7 - Tyle ile klas taka szansa. _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
|
8 Maj 2012, o 15:33 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Przewidywana aktualizacja: 09-11.05.2012
Czyli aktualizacja zostanie wprowadzona dzisiaj??? Z tego co widzialem to ta data juz raz zostala zmieniona wiec wole zapytac _________________ Mors ultima linea rerum |
|
11 Maj 2012, o 20:29 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Z tego co drygu pisał na sb ma być dzisiaj w nocy
|
|
11 Maj 2012, o 20:55 |
|
|
Administrator
|
Niestety musimy przełożyć update na poniedziałek
Mamy już praktycznie wszystko gotowe ale jest jeszcze trochę drobnych rzeczy do dopracowania. Nie chcemy wypuścić niedopracowanej i zbugowanej krainy. |
|
11 Maj 2012, o 22:23 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Zmieszanie wyrażone tą emotką jest niepotrzebne, gracze już do tego przywykli, że update'y są przesuwane, a potem przesuwane są również przesunięcia. Miejmy nadzieję, że poniedziałek będzie ostatecznym terminem.
_________________ |
|
11 Maj 2012, o 22:28 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
W sumie byłem pewny że bd to cały czas przesuwane ale myślę że nie bd teraz takich bugów jak z poprzednim update gildiowym wiec postarajcie się
_________________ Nicki-LufenBack Level-140 Profesja-Rycerz Serwer-Larkas Gildia-Valhalla |
|
11 Maj 2012, o 23:16 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 20:57 Posty: 145 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 18 razy Serwer: Tolnor |
i tak bedzie w 'pisdu' bugow jak zawsze
|
|
11 Maj 2012, o 23:16 |
|
|
Uczeń Heremona
|
drygu napisał(a): Niestety musimy przełożyć update na poniedziałek Mamy już praktycznie wszystko gotowe ale jest jeszcze trochę drobnych rzeczy do dopracowania. Nie chcemy wypuścić niedopracowanej i zbugowanej krainy. phi ... jakby to jakaś nowość była. a później dziwić się że narzekają na forum w tematach. żal i tyle w temacie. @ down Trzeba mieć spore zasoby cierpliwości żeby starczyło jej na 5 miesięcy ... niektórzy takich akumulatorków niestety nie mają. Poza tym jak napisałem w pierwotnym temacie... słyszymy tą samą gadkę od x czasu i nadal pozostają to jedynie puste słowa. _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. Ostatnio edytowany przez Shorty, 11 Maj 2012, o 23:35, edytowano w sumie 1 raz |
|
11 Maj 2012, o 23:19 |
|
|
Strona 23 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |