Strona 30 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda
|
2x lempo i trolle są chyba nieagresywne na 100+ i na zielonym, ale pewny nie jestem. Na ogół atakują tam gdzie czerwone.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
21 Maj 2012, o 22:29 |
|
Współpracownik Gnarla
|
A ja mam inne pytanie , czy w kolejnych up date będzie zmieniony system tych %.Ponieważ to w pvp jest stosunkowo głupie gdy gracz trafia 5x lodową na 16 % a np. ja nie trafiam przez 6 tur korzeniami na 100.
|
21 Maj 2012, o 23:55 |
|
Współpracownik Gnarla
|
uroki liczy sie inaczej niz zwykle uderzenie
|
22 Maj 2012, o 11:58 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Tak czy inaczej to jest bzdura niesamowita, że urok który ma 100% wejścia odbija się. Kompletny absurd.
Tak czytałem jak działają uroki i dalej uważam, że jest to bardzo nieintuicyjny system. |
23 Maj 2012, o 08:21 |
|
Uczeń Heremona
|
Mam kilka pytań odnośnie tego co zostało wprowadzone i ogólnych założeń tego co wprowadzone ma być:
-jest w planach wprowadzenie instancji dla 70lev+, czego mamy się spodziewać (zawsze wydawało mi się, że taką instancją jest siedliszcze smoka lodowego). Czy więc pod względem trudności mamy się spodziewać czegoś pomiędzy nim a nowymi bossami czy raczej będzie to alternatywa dla smoka? -nowe rary: sama pisałam, że nie wszystkim da się dogodzić, ale wydaje mi się, że znowu mamy zamieszanie jeśli chodzi o końcową broń dla poszczególnych klas. O ile było jasne dla wszystkich że barbarzyńca z młotem odstaje od reszty i trzeba mu dać coś nowego, a rycerzowi na 100lev nie wypada paradować ze skrzydłem to danie łucznikowi bazooki może nieco zachwiać balans. Czy planowana jest jakaś nowa, rarowa broń dla sheeda/rycerza? -Na nowych mapkach praktycznie nie da się expić solo (poza gr 2 harpii). Czy pojawi się kiedyś możliwość w miarę szybkiego expa solo dla lev 85+ (za harpie już są naliczane kary do expa). -Od dawna pojawia się temat targowiska. Wiem, że jest to dodatkowa robota, ale z tego co się orientuję nie trzeba w nią zbytnio angażować grafików (z tym jest zazwyczaj najwięcej pracy) więc chyba nie jest to aż tak trudne do wprowadzenia a bardzo ułatwi życie, tymczasem nie ma nawet wzmianki o targowisku w planach. Kiedy doczekamy się ogłoszenia terminu rozpoczęcia nad nim prac? -Od dłuższego czasu mamy błędy z zatruciem z uderzenia cienia mimo udanego uniku i wielkością żeńskiej postaci sheeda (jest jakaś duża). Czy jest planowane poprawienie tych błędów? -Z nowych bossów nie wypadają epiki, czy jest to celowy zabieg? -Ostatnio mieliśmy zamieszanie z wszelkimi mobami na nowej mapce. Jedni marudzili, że za trudne, inni na to, że jest dobrze... dla jakich poziomów Z ZAŁOŻENIA była robiona nowa kraina? _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
23 Maj 2012, o 11:21 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Dorzuce sie do pytan Calipsis a w szczegolnosci epika, czy nie uwazacie panowie z administracji ze to troche bzdurne ze z np vougha (po 100kroc trudniejszego niz ghadira/grzes) nie leci zaden epik a z takiej wiezy/geo/duszkow ktore jest mega proste leci i potem znowu mamy sytuacje ze 30-40 lvle wystawiaja epika na handlowym i dostaja za niego ~100kk
Co do broni dla lucznika rowniez uwazam ze jest troche naciagnieta 160 obrazen wzgledem 180 obrazen u barbarzyncy? + dmg z energii, a jak wiadomo na energie poza caratem+garnkiem (tylko fizole) malo kto nosi bazowo itemy z energia w roli glownej _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie |
23 Maj 2012, o 12:38 |
|
Błądzący w Tunelach
|
po pierwsze +15 obrażeń więcej w stosunku do virrala to wcale nie jest tak dużo, zawłaszcza, że niektórzy łucznicy mają ulepszonego virrala na +5 do 160 dmg,
po drugie łuk (oprócz sheeda) to postać która nie mają broni epika, więc z pewnością jakiś lepszy sprzęt niż virral się należy mam pytanie, czy na nowej mapce łuk zadaje większe obrażenia z lodowej czy z ognistej strzały? jaka jest różnica w obrażeniach? |
23 Maj 2012, o 12:44 |
|
Duma Forum!
|
Mobki na nowej mapce zazwyczaj maja slabe resy na ogien i sama widzialam, jak wiekszosc lucznikow uzywa przewaznie ognistej (lodowej czasem tylko, by aure wsadzic). Roznice juz musi Ci raczej jakis lucznik podac, ktory ma obie umiejetnosci na tym samym poziomie.
|
23 Maj 2012, o 13:04 |
|
Walczący z drzewcami
|
folky napisał(a): Dorzuce sie do pytan Calipsis a w szczegolnosci epika, czy nie uwazacie panowie z administracji ze to troche bzdurne ze z np vougha (po 100kroc trudniejszego niz ghadira/grzes) nie leci zaden epik a z takiej wiezy/geo/duszkow ktore jest mega proste leci i potem znowu mamy sytuacje ze 30-40 lvle wystawiaja epika na handlowym i dostaja za niego ~100kk Co do broni dla lucznika rowniez uwazam ze jest troche naciagnieta 160 obrazen wzgledem 180 obrazen u barbarzyncy? + dmg z energii, a jak wiadomo na energie poza caratem+garnkiem (tylko fizole) malo kto nosi bazowo itemy z energia w roli glownej Epik expi na bossach/czempach z których jest szansa na zdropienie epika. Mój żmij normalnie dostaje exp za vougha. Broń dla barby ma 5% od lodu. Zwróć uwagę, że większość mobów ma resy na kłute, czym łucznik jest poszkodowany. Nasz łucznik nie widzi dużej różnicy pomiędzy Kąsaczem, a Gjolmarem. @down http://screenshooter.net/4666822/eqsgymk Nie rozumiem, na wiki napisane, że się da. Przedmioty normalnie expią. Skad te pytania, że nie lecą epiki? Jeśli chodzi o ten post http://screenshooter.net/4666822/pkuyybs to jest to odpowiedz co do pytania o czempiony, bo z bossów lecą na bank epiki. Zaraz pójde na nowego bossa i zdropie epika, po czym wyślę ss _________________ BloodlineMage s2 86 mo OFF UndeadMage s4 121 mo OFF UndeadPonyH Ostlor 123 łucznik Undi EU 62 druid OFF Undiii Ostlor 40 Ryc Ostatnio edytowany przez BloodlineMage 24 Maj 2012, o 14:44, edytowano w sumie 2 razy |
24 Maj 2012, o 11:07 |
|
Uczeń Heremona
|
Calipsis napisał(a): -Z nowych bossów nie wypadają epiki, czy jest to celowy zabieg? Podlaczam sie do tego pytania _________________ Kumple |
24 Maj 2012, o 12:11 |
|
Strona 30 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |