Strona 4 z 8 |
[ 80 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
NOwa Zbroja Dla Maga/Druida
NOwa Zbroja Dla Maga/Druida
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
Rejestracja: 2 Wrz 2011, o 16:30 Posty: 64 Miejscowość: Polska Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy |
Cytuj: łatwiej diabolo ściągnąć niżeli bitabandury z tygrysa tak to idz im je dropnij ok? |
18 Wrz 2011, o 14:01 |
|
Błądzący w Tunelach
|
SewcaBurzy napisał(a): łatwiej diablo dropnac o czym wy mowicie 2 miesiace chodze na frda i nic zastanowcie sie. A chodze z fizolami i juz z 3 bylem co im diablo polecialo to własnie potwierdzasz regułę, że łatwiej dropnąć diabolo (kwestia ogólnego dropu a nie dla konkretnej osoby) _________________ BadylBamber s2 |
18 Wrz 2011, o 14:03 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Badyl napisał(a): SewcaBurzy napisał(a): łatwiej diablo dropnac o czym wy mowicie 2 miesiace chodze na frda i nic zastanowcie sie. A chodze z fizolami i juz z 3 bylem co im diablo polecialo to własnie potwierdzasz regułę, że łatwiej dropnąć diabolo (kwestia ogólnego dropu a nie dla konkretnej osoby) Nie to potwierdza ze fizolom jest duzo latwiej cos dropnac maja potem kase i kupuja se co chca |
18 Wrz 2011, o 14:07 |
|
|
jestem na tak ale bys zmienil wyglad tej zbrojki troche zapozno to dales bo zaczolem grac fiziolem
|
18 Wrz 2011, o 14:08 |
|
Chodząca legenda
|
Buhahaha, fizolom jest dużo łatwiej dropnąć?
Popatrzmy. Dagorilm-żeby go dropnąć trzeba najpierw znaleźć wendigo. Lawina-tak jak wyżej Biltabandury-na s3 jest tylko 6 par. Fizole mają kase i sobie kupują co chcą? No to pokaż mi kto sprzeda biltabandury, debbe, gahitaroga, dagorlim, virveny itp. Btw. zobacz ile jest w grze diabolo a ile biltabandur. Wiec nie pierdziel mi, że bilty i diabolo można tak samo latwo dropnąć. |
18 Wrz 2011, o 15:42 |
|
|
To rozumiem to jedyna zbroj-rar dla was? A no wlasnie a my mamy tylko diablo i to dopiero od 60 levela
Ostatnio edytowany przez SewcaBurzy, 18 Wrz 2011, o 18:52, edytowano w sumie 1 raz |
18 Wrz 2011, o 18:50 |
|
|
I jeszce jedno slówko do równosci rarow w bossach. Tygrys jest w calości dla fizoli
|
18 Wrz 2011, o 18:51 |
|
Walczący z drzewcami
|
A fred w całosci dla Magów a freda zawsze masz jak pójdziesz na inste a tygrysa trzeba trafic
Poza tym wy magowie macie az 6 broni Derengil Sturprang Tęzec GeoCore Gnat i Istav 3 Pary butów Czengi Łysymary i Thorimmy 3 Hełmy Martumal Khalam Czacha 2 pary rekawic Wiec zrozumcie Ze jest równowaga miedzy fizolami a magami ale wy widze tylko na czubek własnego nosa patrzycie Edit:@ Down racja Cos mnie ten tezec meczy dzis ... _________________ Galmachar-Barbarzyńca 140lvl Ostlor Żmij Attawa Skin Blasku Allenor Ostatnio edytowany przez Galmachar, 18 Wrz 2011, o 19:26, edytowano w sumie 1 raz |
18 Wrz 2011, o 19:01 |
|
Uczeń Simona
|
ta rozmowa niczemu chyba nie sluzy...no nie ujawnia po raz kolejny ceche narodowa nasza tzn nie wazne jak ja mam sasiad musi miec gorzej...
P.S. Tezec wrzuciles 2 razy ...kolejny P.S. postuluje o zamkniecie tematu bo tylko wywoluje niezdrowe emocje:) _________________ Only S2 : MegaVDu 80lvl + Szarik 73 lvl WielkiDruci 69lvl + JOZINzBAZIN 64lvl |
18 Wrz 2011, o 19:19 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Zgadzam się to jest bardzo dobry pomysł a nawet śmiało powiem że świetny
|
19 Wrz 2011, o 19:42 |
|
Strona 4 z 8 |
[ 80 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |