Strona 4 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Duma Forum!
|
Nie zapedzajcie sie poki co z tym mysleniem o taernie w 3d, nawet jesli cos takiego kiedykolwiek powstanie, to za kilkanascie miesiecy-kilka lat, a jak sie nakrecicie, to pozniej znow bedziecie zawiedzeni
Co do projektow - BOMBA! az chyba zrobie sobie nowa postac, gdy to juz wszystko wejdzie |
|
5 Kwi 2012, o 05:12 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Pół serva polskiego polegnie ;p
Chyba każdy bd chciał tam grać... |
|
5 Kwi 2012, o 08:23 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Wszystko fajnie..
Ale ja się pytam czy walki też będą w 3D, jak tak to będzie najlepsza gra w 3D |
|
5 Kwi 2012, o 10:50 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
To ja może tak z innej beczki. Drygu, napisałeś, że w tym temacie będzie info o postępach prac, więc pytam o podklasy:
-Zostaną wprowadzone w następnym patchu? -Będzie bonusowych 5 umek, czy zamiast ostatnich 5 umek będzie 5 nowych, czy 5 wybranych zostanie w podklasie zmienionych względem oryginalnych? -Podklasy będą dostępne od razu, czy po określonym poziomie? -Użyjecie części podklas zaproponowanych na forum? I dodatkowo, wprowadzicie zamiast broni dodatkowej (tarczy) na przykład sztylet? Pozdrawiam batto _________________ S.1 - Batto lv. 27+ Grałem w taern zanim ulepszyliście Trentis Ostatnio edytowany przez hannya, 5 Kwi 2012, o 17:18, edytowano w sumie 1 raz |
|
5 Kwi 2012, o 17:17 |
|
|
Administrator
|
Żeby nie przynudzać tylko sceneriami czas na jakiegoś potwora (wykonany przez nowego członka naszego zespołu Dr Marka ):
Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. |
|
5 Kwi 2012, o 17:18 |
|
|
Chodząca legenda
|
Hahahahaha kozak! Tak przyjaźnie wygląda z tym czerwonym nochalem, ale czuje, że będzie miał moc z tego drzewa w łapie
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
5 Kwi 2012, o 17:19 |
|
|
Administrator
|
Podklasy:
- nie zostana wprowadzone w następnym patchu, do podklas jeszcze daleka droga, najpierw skończymy nową krainę oraz zmodyfikujemy wojny gildiowe. Wtedy przyjdzie czas na podklasy Cytuj: -Będzie bonusowych 5 umek, czy zamiast ostatnich 5 umek będzie 5 nowych, czy 5 wybranych zostanie w podklasie zmienionych względem oryginału? Będzie 3 zakładka z nowymi umiejętnościami Cytuj: -Podklasy będą dostępne od razu, czy po określonym poziomie? Prawdopodobnie od 40 poziomu. Cytuj: -Użyjecie części podklas zaproponowanych na forum? Podklasy są już dawno wymyślone (w większości przez jednego z naszych pierwszych graczy - Sooga). Gdy weźmiemy się za wprowadzanie podklas przejrzymy jednak wszystko jeszcze raz i przeczytamy również nowe propozycje. Z tego co widziałem to jednak propozycje Sooga były o klasę lepsze od większości innych propozycji na forum. Wymyślanie umiejętności wbrew pozorom jest bardzo trudne. Gdy wymyślaliśmy bazowe 8 klas (na początku nie było druida, był za to mag zimna i energii) to najpierw rozmyślaliśmy o nich przez kilka tygodni a potem zebraliśmy się u mnie w domu i przez 10 dni dyskutowaliśmy nad każdą umiejętnością każdej z klas. Priorytetem jest to aby nie było bezużytecznych ani powtarzających się umiejętności a jednocześnie wszystko było dobrze zbalansowane. |
|
5 Kwi 2012, o 17:24 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Spoiler:
? _________________ We are all the same, players in the game. |
|
5 Kwi 2012, o 18:01 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam.
Chciałbym się zapytać kiedy wejdzie ang. Serwer. W tym miesiącu? Proszę o dość szybką odpowiedź. Pozdrawiam Rewolwer s3 |
|
5 Kwi 2012, o 18:14 |
|
|
Uczeń Heremona
|
koperek napisał(a):
Spoiler:
? http://www.youtube.com/watch?v=aEozAdgEKOY to już wiemy co... zapowiada się ciekawie _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
|
5 Kwi 2012, o 20:10 |
|
|
Strona 4 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |