Strona 4 z 4 |
[ 38 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ankieta - dzień i noc w Taernie
Ankieta - dzień i noc w Taernie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Na tak, ponieważ w nocy było by ciemno jak w zamku i byłoby zawsze tajemniczo.
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
24 Cze 2011, o 11:28 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
To nie jest głupi pomysł. Znaczy sama noc w sobie byłaby głupia, ale do tego można by dodać różnorodność i gęstość pojawiających się NPC/mobów dnia i nocą. Byłoby to całkiem miłe zróżnicowanie.
|
24 Cze 2011, o 13:07 |
|
Pogromca Valdaroga
|
jakby oczywiście pomysł był lepiej rozwinięty... a nie "zróbmy noc w taernie bo będzie ciekawie"...
|
24 Cze 2011, o 13:09 |
|
Walczący z drzewcami
|
Generalnie jestem za tym zeby wprowadzic cokolwiek bo nic sie nie rusza ...
_________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
24 Cze 2011, o 13:42 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jakby to przemyśleć dokładnie to mogłoby być ciekawe. Np. w nocy jest zmniejszona widoczność poza miastem, więcej mobów pojawia się na mapkach, niektóre zadania dałoby się zrobić tylko w nocy itp.
Pomysł ok ale wymaga dużo przemyśleń i pewnie dużego wkłady pracy. |
24 Cze 2011, o 14:08 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jak mnie denerwują ci ludzie, którzy psują statystykę ankiety tłumacząc się, że są ważniejsze rzeczy, nie wiedząc tak naprawdę czym te niby ważniejsze rzeczy są. Nikt nie napisał, że wszystko inne co zaplanowane zostanie z miejsca zepchnięte na ostatni plan, żeby dodać ten o to fantastyczny pomysł. Przecież najpierw zostaną dodane te wasze ważniejsze rzeczy, a to poczeka w kolejce. Zbastujcie i nie bojkotujcie dobrych pomysłów.
|
26 Cze 2011, o 14:50 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
ja bym chciała dzień i noc dałam tak ale niech to się pojawi dopiero po podklasach bo gildie są już mniej ważniejsze ale targowisko jest też ważne wszystkie zmiany są ważne ale w różnym stopniu niektóre mniej niektórej bardziej a noc to jest fajny dodatek
_________________ nick: Jenna lvl: 32 klasa: VD Cel postaci: wszystko po trochu rar EQ: Czengi i Martumal... wkrótce będzie barba |
26 Cze 2011, o 15:42 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Tetsu dobrych pomysłów? dobry to ten pomysł zaczyna być, ale po sugestiach (w sumie odwaleniu całej roboty za autora) użytkowników. więc mnie nie rozśmieszaj. nie każdy musi czytać cały temat. a po zobaczeniu 1 posta (że już o tytule przed modyfikacją nie wspomnę) zastanawiam się czy niektórzy wychodzą z domu... to by w sumie tłumaczyło chęć zmiany pór roku, znalezienia żony czy zmiany pór dnia...
autor powinien teraz zebrać dobre pomysły przewijające się w temacie i coś z nich skleić. no i oczywiście edytować 1 posta. no ale po co ja się produkuje, skoro zostanę zaraz poniżony przez proelosuper użytkowników "chconcych noc f ternie bo jest suuuper" -.- |
26 Cze 2011, o 17:50 |
|
Strona 4 z 4 |
[ 38 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |