Strona 5 z 8 |
[ 80 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
NOwa Zbroja Dla Maga/Druida
NOwa Zbroja Dla Maga/Druida
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Tak wg. mnie to jak na taki poziom to to ma za małe staty .
_________________ |
24 Wrz 2011, o 18:57 |
|
Uczeń Heremona
|
A ja mimo iż jestem przeciwny wprowadzeniu takiej konkretnie zbroi dla postaci magicznych to złapałem się w czasie czytania tego że zwyczajnie nie ma gdzie takiego nowego RARu wstawić
Zatem zainteresowanych zapraszam do tego tematu: http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=121&t=10356&start=20 Gdyby zrealizować pomysł SoadMastera będą po 3 rary wyspecjalizowane dla każdej profesji i tylko dla niej wyraźcie swoją opinię, pomysły, propozycje. Zamiast dyskutować co kto ma więcej , komu czego brak idt. itp. Zapraszam do dyskusji , im więcej pomysłów będzie tym większa szansa, że nowe RARy się pojawią - oraz nowy rodzaj ekwipunku _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
24 Wrz 2011, o 21:41 |
|
Walczący z drzewcami
|
bilibanbutary ( widzailem tylko na wiki - wiec nie krzyczcie ze zle napisalem ) jest latwiej dropnac niz diabolo ?!
Prosty przykład na freda organizujesz ekipe , idziesz bijesz 1 h ubijasz i masz 3 % na to ze to dostaniesz . Idziesz na tygrysa . wchodzisz na 2 pietro - niestety wywalilo Cie spowrotem na 1 ... ( chyba 20 % jest na to ze przeniesie dalej ) 30 minut pozniej to samo tylko ze na 3 pietro w dodatku wiecej do bicia wiec ok 45 minut wchodzisz do insty patrzysz modliszka , ubijasz bo szkoda bossa , tak mija 1.5 h jesli ma sie farta do pieter . No coz byla modliszka a mi trzeba rekawiczek [...] 5 x pozniej wkoncu pojawil sie tygrysek ktory moze da Ci rekawiczki masz na to 5 % Co jest latwiej dropnac - po cos co sie idzie 1h czy po cos po co sie idzie 8 h ? |
24 Wrz 2011, o 21:58 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
QsilverDD Gz pomysłu mi się to bardzo podoba zwłaszcza ze ja MO
|
25 Wrz 2011, o 10:42 |
|
Uczeń Simona
|
Mysle ze to dobry pomysl. Z tego bossa z ktorego lecialaby ta oto zbroja moga leciec takze rekawice dla fizoli i spodnie dla fizoli gdyz tez sa dopiero obdartusy . Fajny rysunek, ale mysle ze grafika jest troche przesadzona jak na 43lvl wymagany.
|
25 Wrz 2011, o 11:33 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 2 Wrz 2011, o 16:30 Posty: 64 Miejscowość: Polska Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy |
W Paincie nie mogłem za wiele ale coś z tego wyszło
|
25 Wrz 2011, o 14:01 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Hardion napisał(a): W Paincie nie mogłem za wiele ale coś z tego wyszło Przecież to jest skopiowane z innej gry.. w dodatku źle wyciąłeś: Oryginał: Twoje: Lepiej by to tak wyglądało (po mojemu) _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
25 Wrz 2011, o 15:31 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 19 Sie 2011, o 21:37 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
od razu lepiej ta zbroja wygląda ale moim zdaniem nie potrzebna inne profy tez mają złe bo fizole też mają pod górkę
|
25 Wrz 2011, o 15:49 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 2 Wrz 2011, o 16:30 Posty: 64 Miejscowość: Polska Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy |
Thx w paincie wiele zrobić nie mogłem dodałem po twojemu wygląd. a w czym to robiłeś?
|
25 Wrz 2011, o 16:14 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Oki, jesetm za, ale też aby stworzyć zbroje na 28, albo 32 lvl, bo 43 lvl to wciąż dużo. Rara wlepić w jakiegoś nowego bossa, Np. w wieży, między Babadkiem a Grzesiem, Bo między nimi jest spora różnica umiejętności.
_________________ Pozdro XAXEX XAXEX Druid z 45 lvl, który szybko rośnie w potęge...OFF XAXEXsheed <> na razie 14 lvl.. lecz rosnący... ON |
25 Wrz 2011, o 16:32 |
|
Strona 5 z 8 |
[ 80 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |