![]() |
Strona 5 z 9 |
[ 83 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
pomysł...
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
W plemiona grałem krótko ale ze tego co pamiętam na zastępstwie logowało się czyimś loginem+swoim hasłem
_________________ V - łucznik s3 - R.I.P |
31 Sie 2012, o 13:55 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 2 Sty 2012, o 21:24 Posty: 217 Miejscowość: Sanok Podziękowano: 122 razy Otrzymanych podziękowań: 150 razy Nick w grze: Nasti ![]() |
Na zastępstwo logujesz się tam bezpośrednio ze swojego konta, przy czym masz możliwość bycia także na swoim koncie ja to "nazwałam" jedynie zastępstwem ale pełniło by ono zupełnie inną role niż na plemionach... Iii na pytanie mi nie odpowiedziałeś
![]() _________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas ![]() http://scr.hu/0exu/mfv5r |
31 Sie 2012, o 13:58 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 3 Lut 2012, o 15:15 Posty: 475 Miejscowość: Orzesze Podziękowano: 24 razy Otrzymanych podziękowań: 135 razy ![]() |
Kolejna furtka dla graczy, którzy grają X (tu wpisz liczbę naturalną pomiędzy 2 a 5) kontami na raz...
Jestem temu całkowicie przeciwny. Jeśli chodzi o zastępstwo na czas nieobecności, to jedyne czego mi brakuje, to tego aby losowanie z premki nie przepadało po dniu, kiedy nie zalogowałem się do gry. _________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember ![]() +Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1 |
31 Sie 2012, o 14:05 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
ja rozumiem że dyskusja jest gorąca, ale niech dotyczy taernu a nie innych gier
![]() |
31 Sie 2012, o 14:07 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 2 Sty 2012, o 21:24 Posty: 217 Miejscowość: Sanok Podziękowano: 122 razy Otrzymanych podziękowań: 150 razy Nick w grze: Nasti ![]() |
Oczywiście lepiej jest patrzeć na to jak ciągle ktoś pisze że miał włam na konto czy że została mu skradziona postać... Też nie jestem zwolenniczką takich zasiadań ale wolała bym w razie potrzeby dać takiego zasta niż passki komukolwiek w razie potrzeby zalogowania się na konto...
_________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas ![]() http://scr.hu/0exu/mfv5r |
31 Sie 2012, o 14:09 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
@Eureka1987 Przeczytaj dokładnie to co zaproponowałaś i przemyśl ile to ma luk
![]() ![]() ![]() _________________ V - łucznik s3 - R.I.P |
31 Sie 2012, o 14:10 |
![]() |
![]() |
|
Ja jedynie dałam pomysł, i oczywistą rzeczą jest, że nie stworze na poczekaniu idealnego projektu... Ja nie widzę w tym co napisałam nic nie zrozumiałego...
_________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas ![]() http://scr.hu/0exu/mfv5r |
31 Sie 2012, o 14:20 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 30 Gru 2010, o 12:29 Posty: 546 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 15 razy Otrzymanych podziękowań: 12 razy ![]() |
Arwynn - zastępowanie gracza nieobecnego przez x okres to wyłącznie dla posiadaczy kp i głównym priorytetem ma być losowanie aby tego nie tracić.
Można pokombinować aby sprzęt przypisany do postaci był zablokowany dla zasiadającego w formach - wymiany, sprzedaży,wyrzucenia. Wszystkie inne nie przypisane mogą być sprzedawane itp. Co do kaski czy platyny to można wprowadzić blokadę wymiany na te dwa surowce, jedyne co możemy to aby wzbogacać konto zastępowanego ![]() Jak przyjdą mi do łba jakieś inne rozwiązania to dodam ![]() _________________ Jestem tylko dla Dumy Taernu!! Game [ON] s3 - Over s4 - On |
31 Sie 2012, o 22:31 |
![]() |
![]() |
|
Dlatego mówiłam, że to jest tylko wstępny projekt i gdyby ktoś z "góry" się tym zainteresował to można pomyśleć więcej nad tym, ale niestety na forum jest dużo ciekawych pomysłów, lecz nikt prócz graczy nie jest nimi zainteresowany
![]() _________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas ![]() http://scr.hu/0exu/mfv5r |
1 Wrz 2012, o 08:17 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Eureka, to nie to że nikt nie jest zainteresowany
![]() Chodzi dokładniej o to że, w tej chwili jak wiesz trwaja prace nad wojna gildiowymi, przemalowaniem Alarill itp. i tutaj do tego pomysłu nie jest potrzebny nikt wyżej, ponieważ możesz sama opisac dokładnie jak to ma wygladac, rozwazyc za i przeciw, co by mozna było wolno a co nie ![]() ![]() Tak wiec smiało możesz zrobic pełen opis pomysłu, funkcjonowania, zabezpieczen itp. _________________ Kocham mojego Szopa ![]() |
1 Wrz 2012, o 08:27 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 5 z 9 |
[ 83 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |