Strona 44 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Administrator
|
Zamieniacie ten temat na temat o zmianach. Jak mam 3 strony dyskusji o wyższości druta nad łukiem czy inną tego typu to nie jestem potem w stanie wyłapać pytań i udzielić na nie odpowiedzi. To temat "W PLANACH". Nie róbcie tu offtopu.
|
|
14 Cze 2012, o 15:04 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
To może ja zadam rozsądne pytanie. Kiedy zacznie się rozmowa o podklasach? I kiedy będzie ss z tego
PS. miało być od razu po wprowadzeniu insty nowej _________________ 'Just look at the flowers' |
|
14 Cze 2012, o 15:06 |
|
|
Administrator
|
Wywaliłem wszystkie posty nie na temat i przyznałem ostrzeżenia. Jak dalej będziecie tu spamować to porozdaje bany bo nie mam sił ciągle czyścić tego tematu. Macie obok masę tematów o zmianch. To jest temat O PLANACH!
|
|
14 Cze 2012, o 21:16 |
|
|
Duma Forum!
|
Myślę, że kilka dni na testy na serwerach i sprawdzenie czy wszystko ok z nową instancją i czas powoli się brać za podklasy i malować alaril:)
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
|
14 Cze 2012, o 21:34 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Ja mam pytanie o plany administracji odnośnie broni dla klas. Aktualnie rycerz jest bardzo poszkodowany. Ma broń na najniższy lvl, dodatkowo ma najlepszą broń z lotnego bossa. O ile inne bossy, dropiące bronie dla pozostałych klas, można klepać w dziesiątki dziennie, o tyle Wendigo da się ubić w jeden dzień tylko ~10 razy około. No i aktualnie rycerzy 70+ jest od groma więcej, niż Lawin w grze, przynajmniej na s3. Nie licząc faktu, że Lawiny trafiają się na sprzedaż może raz na dwa-trzy miesiące, to i tak ich brakuje dla wszystkich rycerzy z odpowiednim poziomem. Czy jest W PLANACH wprowadzenie broni dla rycerza z wyższym levelem (aktualnie Lawina na 70)? Czy może przerobienie Lawiny na psychorar? Jestem tego bardzo ciekaw. I zapewne nie tylko ja.
_________________ |
|
14 Cze 2012, o 21:45 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Cytuj: Za chwilę wezmę sięza gildie i możliwe, że podziałamy też coś z klatkami. Chcialbym ponowic pytanie sprzed 10 dni jako ,ze insty zostaly wprowadzone.Jak wezmiecie sie za 4 klatke,to raczej dodacie jakies nowe pety ,czy bd to dodatkowe miejsca dla petow z 1-3 klatki.A moze wrocicie do pomyslu z petami na "wojny gildiowe"? _________________ Kumple |
|
15 Cze 2012, o 02:04 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Czy zrobicie coś z krytykami?
Bo niekiedy nie działają na nie reski ... _________________ _______ |
|
15 Cze 2012, o 06:48 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
A ja mam takie pytanie (nie znalazłem nigdzie jednoznacznej oidpowiedzi) czy jeżeli zabijam bosa z petem to szansa na rara jest mniejsza?? Pytam dla pewności bo słyszałem kilka razy iż jeżeli w takim wypadku pada rar to jest szansa ze bedzie dla peta i przepadnie, czy to prawda
|
|
15 Cze 2012, o 18:26 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Jak bijesz bossa z petem to szansa na rar jest taka sama, z petem dzielisz się expem i dostajesz mniej kasy. Było już o tym gdzieś pisane, więc mam pewność.
_________________ Camillus - łucznik 41lvl - s3 - 17-05-2011r zakończenie kariery Qqryq - druid 105lvl - s3 - kanclerz gildii Immortal - 20-07-2012r zakończenie kariery Camillus- druid 58lvl - uk1 - kanclerz gildii LOL Team - 11-09-2012r koniec gry |
|
15 Cze 2012, o 18:30 |
|
|
Uczeń Simona
|
jakie bossy będą znajdować się w nowej alaril ? I jakiego będą typu Magiczne / fizycznie i ile ich będzie ? A i może coś więcej o psychorarach dla średnich lvli ?
_________________ Sheed 80 lvl s3 Druid 44 lvls3 RYC 75 s 5 MO 64 s5 brb 53 ON s5 |
|
16 Cze 2012, o 09:27 |
|
|
Strona 44 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |