Strona 45 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
|
Zawsze bossy były niespodziankami...
|
|
16 Cze 2012, o 09:34 |
|
|
Uczeń Simona
|
mam motylka który ma wysoka odp na ataki magia i niska na ataki fizyczne , wiec z tak moja ciekawość co do tylu bossow nic więcej
_________________ Sheed 80 lvl s3 Druid 44 lvls3 RYC 75 s 5 MO 64 s5 brb 53 ON s5 |
|
16 Cze 2012, o 10:05 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
witam
mamy listę znajomych i ich statusy on-off line a czy byłaby możliwość dodania takiego odnośnika jak klikniemy w ich nick na liście do okna rozmowy priv na czacie? |
|
16 Cze 2012, o 15:07 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Czy w najbliższym czasie będą wprowadzone tereny pod dolnym kemenak?
_________________ "You have enemies? Good. That mean you've stood up for something, sometime in your life." - Winston Churchill "There is no time to remedy our enemies' ignorance. Blast it out of them" - Aurelia |
|
16 Cze 2012, o 16:55 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jaka jest szansa na trafienie kodu przy zakupie platyny wysylając sms. Próbowałem z kilka razy ale mi sie nie udało trafić kodu.
_________________ 'Just look at the flowers' |
|
16 Cze 2012, o 18:53 |
|
|
Uczeń Simona
|
ma byc balans postaci zrobiony, oraz maja byc wprowadzone zmiany u druida gdzie bedzie sie nim moglo latwiej expic solo, - czy to oznacza ze umiejetnosci druida strona 1 zostanie zmieniona aby nim sie latwiej na poczatku expilo do tego 30 lvl ?
czy strona 1 zostanie bez zmian i jedynie strona 2 w wymyslonych podklasach sprawi ze latwiej bedzie sie druidem expic solo ??? bo przydalo by sie zmienic umiejki do 30 lvl bo i tak do 30 lvl ciezko expi sie druidem solo, a po odblokowaniu korzeni latwiej juz jest, wiec wydaje mi sie ze skoro maja byc u niego zmiany robione ulatwiajace expienie solo to raczej w zakladce 1. |
|
16 Cze 2012, o 19:18 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Kiedy bd odblokwane te nieszczęsne wymainy i sprzedaże postaci?
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
|
16 Cze 2012, o 19:38 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Mam pytanie
Czy zostaną wprowadzone lepsze zamienniki pozostałych rarów z Wendigo tak jak to miało miejsce z kastetem? Chodzi mi o broń dla rycerza, pas dla fizoli i buty dla magów, bo z tego co widać to chyba jedyne rary których brakuje spośród tych co są z rangą X. _________________ Wesołygoryl MO 140 Ostlor na codzień TypowyTroll RYC 116 Ostlor dla odmiany ZłyŻuczek SH 59 Tolnor pvp i turnieje mój kanał YT |
|
16 Cze 2012, o 19:41 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
czy bedzie jakas zmiana z pumpem ?
|
|
17 Cze 2012, o 12:28 |
|
|
Uczeń Simona
|
AdiQ napisał(a): Kiedy bd odblokwane te nieszczęsne wymainy i sprzedaże postaci? juz wypowiadano sie ze w dalekiej przyszlosci , byc moze bedzie mozliwosc wymianami i handlem postaciami, co nie oznacza ze zostanie to wprowadzone, a co tak wiele kont juz masz ze nie masz co z nimi robic ? ja moje poooddawalem za darmo na czacie. |
|
17 Cze 2012, o 12:53 |
|
|
Strona 45 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |