Strona 53 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Szerżeń napisał(a): Planujecie zmienić kradnięcie nam presta i złota przez pety? Kiedy bijesz coś z petem musisz być przygotowany że też zabierze trochę expa złota (to tak jak byś szedł na bossa z większymi lvl'ami) dla siebie - a bicie bossów z petem to nie solowanie więc musisz dostać mniej prestiżu _________________ _______ |
20 Lip 2012, o 07:43 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ale pet to nie gracz, to dodatek do gry. Na bossach niestety tylko "przeszkadza" zdobywaniu prestiżu czy złota. Pet powinien być ułatwieniem w grze, które przecież kosztuje. Exp musi zabierać, w końcu sam lvle wbija. Ale po co mu prestiż i złoto? Do żadnej gildii nigdy nie pójdzie a i w ekwipunek nie będzie się zaopatrywał.
Popieram Szerżenia w jego dążeniach _________________ Prezes - 100+ lv s2 ... |
20 Lip 2012, o 09:05 |
|
Walczący z drzewcami
|
Czy zostanie zmieniony wygląd skiilfów ?
_________________ BloodlineMage s2 86 mo OFF UndeadMage s4 121 mo OFF UndeadPonyH Ostlor 123 łucznik Undi EU 62 druid OFF Undiii Ostlor 40 Ryc |
21 Lip 2012, o 11:43 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Zmiany nawet fajne ale do mmo to daleka droga jeszcze moim zdaniem,zły system znajomych,zły system online ludzi w gildi(zaraz testerzy się odedzwą co maja plate za free),zła ogólnie komunikacja miedzy ludźmi(odchaczyć nolifów). Aż tak ciężko targowisko zrobić? Się pytam,mapki ładne i reszta ale takiej podstawy nie można zrobić przez 2+ lat,ja wiem może ludzikom się podoba pisanie na tym chatcie co 10 minut,ale ja się pytam czy trzeba 10 lat żeby to wklepać ? To aż takie trudne? Jeśli tak to napisz. A jak mi ktoś napisze że tego nie trzeba to znaczy że nie wie co to mmo.Pozdrawiam
_________________ MO s1 |
22 Lip 2012, o 14:05 | |
Błądzący w Tunelach
|
Heh . Za przeproszeniem się tak wyrażę Można ale się nie chcę pewnie. Pytanko odnośnie Itemów. Czemuż to nie można dropić peleryn z różnych mobków,bossów prócz rarów?
_________________ 'Just look at the flowers' |
23 Lip 2012, o 19:29 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Czy po przemalowaniu Alairu na instancjach typu smok, czy geo trzeba będzie bić wszystkie grupki?
_________________ "You have enemies? Good. That mean you've stood up for something, sometime in your life." - Winston Churchill "There is no time to remedy our enemies' ignorance. Blast it out of them" - Aurelia |
23 Lip 2012, o 21:42 |
|
Pogromca Valdaroga
|
wyczyściłam kilka ostatnich stron tematu. nagradzanie spamerów warnami przyszło mi do głowy dopiero kiedy skończyłam, więc się wam upiekło ^^ ale jak słowo daję, ostatni raz.
do dyskusji na temat zmian w grze jest ten temat: viewtopic.php?f=14&t=530 @MaxMar - filmik o omijaniu grupek na herszcie wklej w dziale 'błędy'. tutaj zadajemy konkretne pytania, po upewnieniu się że odpowiedź na nie nie padła na poprzednich stronach. wszelkie komentarze bardzo proszę ograniczyć. |
24 Lip 2012, o 19:07 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
czy zostanie zwiększony prestiż za zdobycie rarytasów nu, bo jednak zdobycie takiego powinno się wiązaćz dodatkowym prestiżem
|
24 Lip 2012, o 22:31 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Shaimen napisał(a): Heh . Za przeproszeniem się tak wyrażę Można ale się nie chcę pewnie. Pytanko odnośnie Itemów. Czemuż to nie można dropić peleryn z różnych mobków,bossów prócz rarów? Też właśnie mnie to zastanawiało |
24 Lip 2012, o 22:33 |
|
|
nie tylko peleryny lecz również spodnie i zbroje niegdy nie lecą, no chyba że rary
|
25 Lip 2012, o 20:25 |
|
Strona 53 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |