![]() |
Strona 7 z 9 |
[ 83 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
pomysł...
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 2 Sty 2012, o 21:24 Posty: 217 Miejscowość: Sanok Podziękowano: 122 razy Otrzymanych podziękowań: 150 razy Nick w grze: Nasti ![]() |
Aż miło popatrzeć, że komuś się podoba
![]() dziękuję za aktywność w temacie ![]() _________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas ![]() http://scr.hu/0exu/mfv5r |
2 Wrz 2012, o 07:37 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() ![]() |
Pomysł podoba mi się, jest ciekawie wymyślony i na pewno przydatny dla wielu graczy.
Dodatkowym nie wspomnianym przez Ciebie atutem jest możliwość "wymiany postaci" na krótki okres czasu. Np 90 vd i 90 barba chcą sprawdzić jak gra się postacią kolegi to zamiast robić nową albo narażać się na oszukanie i bana przy wymianie zastępują się na tydzień i mają co chcieli. _________________ Riribel S2 Aktualnie 111 sheed i przestała rosnąć, pozdrawiam Sentinels. http://screenshu.com/static/uploads/temporary/io/km/q1/w6tas5.jpg |
2 Wrz 2012, o 10:40 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 2 Sty 2012, o 21:24 Posty: 217 Miejscowość: Sanok Podziękowano: 122 razy Otrzymanych podziękowań: 150 razy Nick w grze: Nasti ![]() |
Tak w sumie do tego też się to może przydać ale priorytetem dla mnie w tej kwestii jest to żeby oduczyć innych rozdawania passków do konta...
_________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas ![]() http://scr.hu/0exu/mfv5r |
2 Wrz 2012, o 10:56 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 6 Lut 2012, o 12:56 Posty: 239 Miejscowość: Taern Podziękowano: 162 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
pomysl jest fajny
![]() ![]() _________________ ![]() ![]() Pomoglem? kliknij Kufelek ![]() |
2 Wrz 2012, o 11:11 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
w Plemiona/margonem.
W obu grach można mieć współwłaściciela konta, który posiada hasło. W przypadku gry Margonem współwłaściciel ma dostęp tylko do "hasła gościa", nie może zmieniać hasła, ani niczego innego, za to w grze może robić to, co główny właściciel konta Pomysł fajny, tylko czy przejdzie ![]() no i co ten post wnosi do tematu? prosiłam żeby nie rozmawiać tu o innych grach - ironka _________________ My Youtube channel:
Spoiler:
|
2 Wrz 2012, o 12:07 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 10 Sie 2011, o 11:14 Posty: 77 Miejscowość: Tarnów Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 9 razy ![]() |
Cytuj: Bo szczerze ja jestem przeciwnikiem zasiadania cudzych kont, przez to że nie każdy chce dawac dostep do niego, oraz nie ma z kim, i przez to gracz indywidualny nie ma szans z takimi osobami. No to jak jesteś przeciwnikiem to nie podajesz nikomu innemu hasła/ dostępu do konta proste? Są ludzie co gdzieś jadą , lub praca czy coś i nie mogą grać, a chcą by się postać rozwijała, to mogą dać "Zastąpić" siebie przez kogos zaufanego ? |
2 Wrz 2012, o 15:40 |
![]() |
![]() |
|
Dokładnie tak
![]() _________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas ![]() http://scr.hu/0exu/mfv5r |
3 Wrz 2012, o 11:28 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Szkoda tylko że nie zrozumieliście sensu tego zdania
![]() ![]() ![]() ![]() _________________ V - łucznik s3 - R.I.P |
3 Wrz 2012, o 12:24 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 3 Lut 2012, o 15:15 Posty: 475 Miejscowość: Orzesze Podziękowano: 24 razy Otrzymanych podziękowań: 135 razy ![]() |
Jak już wcześniej pisałem: jestem całkowicie przeciwny takim rozwiązaniom, Arvynn napisała dlaczego...
Jedyna opcja, kiedy mógłbym być za takim rozwiązaniem, to ustawienie ograniczenia do korzystania z takiego czegoś do np. 10 godzin miesięcznie oraz 50 godzin rocznie. _________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember ![]() +Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1 |
3 Wrz 2012, o 12:29 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 21:51 Posty: 274 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 55 razy Otrzymanych podziękowań: 88 razy Nick w grze: MamBanaNieGram ![]() |
Świetne !
![]() |
3 Wrz 2012, o 12:46 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 7 z 9 |
[ 83 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |