Strona 71 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Chodząca legenda
|
A przepraszam bardzo, w którym miejscu VD dostał po ostatnim upie?
@down: Pytanie tyczy się 3 ostatnich postów Ostatnio edytowany przez DevV, 7 Paź 2012, o 17:58, edytowano w sumie 1 raz |
|
7 Paź 2012, o 17:21 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Developer nie wiem, do czego sie odnosisz, ponieważ ja w moim poscie poruszam ogolna sytuacje klasy VD nie ostatni update.
_________________ S1 - VD - Off na zawsze, Sheed. S5 - Łuk |
|
7 Paź 2012, o 17:56 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
przenieście się z dyskusją na temat sytuacji klasy voodoo do właściwego tematu.
jedyny raz upominam, każdy kolejny offtopowy post tutaj będzie oznaczał warna (a trzy ostrzeżenia = tydzień odpoczynku od forum). |
|
7 Paź 2012, o 18:29 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Undead i tam inny Pan, Pytałem was o zdanie?? po co to hejtujesz, czytasz ze zrozumieniem? bo chyba to nie wychodzi, Każdy z was co podziwia te brzydkie malowane w paincie potworki? chyba nie.... to sb przemierzaj i zwracaj na to uwagę tylko takich ludzi co ty to jest garstka, a nawet chyba bardzo mało... A Undead do cb jeszczę Tak ukończyłem zawodówkę na poziomie kucharz małej gastronomi, i wisi mi błąd interpunkcyjny, to że cie nie lubię bo jesteś zapyziałym metalowcem to nie znaczy że masz mi tu hejtować post, a co do %?? ok dostań 5 razy pod rząd na 4% chyba logiczne ze na 100 razy na 4% można trafić 4 razy prawda? więc stul dziób ok? Radze ci przeczytać książkę " Jestem Pokrzywdzony przez los i muszę kogoś z hejtować" a po drugie nie interesuje mnie twoja wypowiedz do tego tematu czy tam jakiegoś modema czy Gm'a , pytam człowieka który to zatwierdza a jak ci coś undead nie pasuje to nie czytaj i powtórzę twój tekst Na kolana I do .. sam sb dopisz... I nie wcinaj się między wódkę a zakąskę. Do All co tu nas Hejtują typu Developerek i inne osoby co wy z tego macie? Nas nie interesuje wasza wypowiedz tylko Osoby która się tym zajmuje dociera ? czy zaraz znowu napiszecie jakąś wypowiedz typu ( ze Vd nie maja racji że nie są pokrzywdzeni, albo że ja mam jakieś zwidy, albo jazdy na skośnych, wiec Dziób na kłódkę bo i tak wam nic nie płaca za te hejty, a mnie wasze Wypowiedzi nie interesują zwłaszcza twoje undead mage to że masz problemy z dzieciństwa to mnie to nie interesuje, tak jak powiedziałem Pytanie Moje Jak i Vd'ow jest Kierowane do Dryga, I tak jesteśmy zwykłymi graczami co zostaną olani, albo nam powiedzą to nie graj, ja mam W nosie taka odpowiedz, więc ci co nie wiedzą to proponuje W kubeł i nie bulgotać ok?
ostrzeżenie za spam i brak kultury, opanuj się - ironka |
|
7 Paź 2012, o 18:58 |
|
|
Administrator
|
Nowy wpis na blogu już gotowy, zapraszamy: http://blog.taern.com/obecnie-pracujemy-nad-cz-5/
|
|
8 Paź 2012, o 18:27 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Hmm Panie Drygu, a jakaś odpowiedz do mojego wcześniejszego posta? bo czuje się olany po prostu....
|
|
8 Paź 2012, o 18:51 |
|
|
Administrator
|
Twój post jest typowym narzekaniem bez konkretnych pytań. Dlatego nie bardzo da się na niego odpowiedzieć. Czemu ulepszamy grafikę i czemu nie ma to wiekszego wpływu na inne nowości już kilka razy tłumaczyłem.
|
|
8 Paź 2012, o 19:18 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Tak trzymać chłopaki, odwalacie świetną robotę a to czy komuś się podoba czy nie to już kwestia gustu, moglibyście dać jakiś rys. nowego bossa;)
|
|
9 Paź 2012, o 12:59 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
zgadzam się ze słowami matiego co nowy kolejne upgredy taen wyglada lepiej a to że niektórym nie pasuje to co robicie trugno reszta graczy jest zadowolona przynajmniej ja
|
|
9 Paź 2012, o 21:02 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Programuje Drygu, przemalowuje ktoś inny. A co do Ciebie Sienna, możesz wytłumaczyć mi co to znaczy "hejtować" ? Nie lubisz mnie, ok. Ale nie pisze pierdół, tylko konkrety. Staram się pomóc, a doświadczenie w tej grze, mam dosyć spore.
_________________ BloodlineMage s2 86 mo OFF UndeadMage s4 121 mo OFF UndeadPonyH Ostlor 123 łucznik Undi EU 62 druid OFF Undiii Ostlor 40 Ryc |
|
9 Paź 2012, o 21:06 |
|
|
Strona 71 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |