Strona 74 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Tak z ciekawości kiedy następny up mówiono że na przełomie listopad grudzień to prawda ?
nie chce byście mnie zrozumieli że już chce kolejny czy coś w tym stylu tylko chce wiedzieć czy na pewno listopad grudzień _________________ Nicki-LufenBack Level-140 Profesja-Rycerz Serwer-Larkas Gildia-Valhalla |
25 Paź 2012, o 18:53 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
przyłączam się do pytania przedmówcy , wiadomo że obiecany termin zmian już coraz bliżej , więc wiadomo już mniej więcej który tydz listopada , oraz jakieś ciekawostki odnośnie bosów/rarów/inst zdradzisz drygu ?:) pozdrawiam
|
25 Paź 2012, o 18:59 |
|
Walczący z drzewcami
|
A ja zadam pytanko z innej beczki
Kiedy Podklasy planujecie wdrążyć w życie ??? _________________ GM-Gwardia Mroku S1 WhiteWilk ON s1 PS Cytat SamoZuoo: "Bo jak jesteś z Wilkiem w drużynie to komp nie losuje "jaki i dla kogo wypadnie rare?" tylko "czy Wilk znowu zgarnie rara?" ^^ Zapamiętam na zawsze |
27 Paź 2012, o 01:13 |
|
Uczeń Heremona
|
To ja mam takie pytanie odnosnie wypowiedzi z bloga
Cytuj: Od przyszłego tygodnia na warsztat powinny w końcu trafić podklasy. Napisane dnia 08.10.2012 3 tygi pozniej i dalej cisza (choc to mnie akurat nie dziwi, po xx latach grania w mmo przyzwyczailem sie ze roznie to bywa z dotrzymywaniem terminow.) Jako osoba ktora obecnie nie gra w taern nie ukrywam ze podklasy to cos co moze sklonic mnie do powrotu (i pewnie nie tylko mnie). Dlatego ciekawi mnie kiedy bedzie jakis realny termin w ktorym zaczna sie rozmowy z "publicznoscia" na w/w temat. (przedstawienie samej koncepcji itp itd, mowie tu o czysto forumowym dyskutowaniu) i 2gie pytanie (bardziej do willego gdyz z tego co pamietam to on deklarowal zajac sie ta sprawa) Chodzi o rownouprawnienie w klepaniu rsow jak i najlepszych tarcz. (byl o tym temat na forum) _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. Ostatnio edytowany przez Shorty, 27 Paź 2012, o 21:19, edytowano w sumie 1 raz |
27 Paź 2012, o 15:43 |
|
Walczący z drzewcami
|
@up nie tyle co może skłonić ludzi do powrotu ale też do aktywnej gry i kupowania platyny ^^
_________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
27 Paź 2012, o 18:12 |
|
Walczący z drzewcami
|
Starzy Gracze czekają tylko na Podklasy
_________________ GM-Gwardia Mroku S1 WhiteWilk ON s1 PS Cytat SamoZuoo: "Bo jak jesteś z Wilkiem w drużynie to komp nie losuje "jaki i dla kogo wypadnie rare?" tylko "czy Wilk znowu zgarnie rara?" ^^ Zapamiętam na zawsze |
27 Paź 2012, o 23:19 |
|
Walczący z drzewcami
|
WhiteWilk napisał(a): Starzy Gracze czekają tylko na Podklasy Zgadza się |
28 Paź 2012, o 09:34 |
|
Błądzący w Tunelach
|
@up: Po co ten spam ?
Czy w związku z przemalowaniem Alaril pojawią się nowe czempy ? |
28 Paź 2012, o 11:20 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Kiedy planujecie dodać sety dla 80+?
_________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
28 Paź 2012, o 13:37 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
kiedy blog bedzie ?
|
31 Paź 2012, o 16:09 |
|
Strona 74 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |