![]() |
Strona 78 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Jak widać po wpisie na blogu najgorszą profą w pvp jest Barb...czy w związku z tym jest w planach jakieś dobalansowanie tej profy? Czy wogóle ktoś z testerów gra barbem by mógł o niego zawalczyć przy upach które kiedyś tam nastąpią?:)
Oraz zgoła inne pytanie: Wraz z przemalowaniem Alaril zostanie niewątpliwie utrudniona droga na ichtiona(Który jak wiemy jest głównym dawcą epików i expa dla psycho rarów).Jak bardzo ta droga zostanie wydłuzona a w konsekwencji bedzie to nie fair w stosunku do osób które zdobędą rary później i tych którzy nie bedą mieli tak dużej szansy (z powodu wydluzonej trasy) na epika? Serio to napisałeś ?? chyba sie załamie...<facepalm> SamoZuoo Może i to dość pokrętnie napisałem ![]() _________________ Galmachar-Barbarzyńca 140lvl Ostlor ![]() Żmij Attawa Skin Blasku Allenor Ostatnio edytowany przez Galmachar, 15 Lis 2012, o 22:25, edytowano w sumie 1 raz |
14 Lis 2012, o 23:23 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Patrząc na wpis na blogu sheed tez nie jest super pfofa do pvp , jest niewiele lepszy od barby , wiec nasuwa się pytanie czego epik sheeda jest tak beznadziejny ? Dlaczego psychorara ma tak mało statow w porównaniu do innych ? wszystko teoretycznie miało służyć balansowi ale jak widać tylko go niszczy .
A teraz moje pytanie , czy sheed będzie posiadał jakaś umiejętność która zwiększy jego wartość w grupie ? Bo chyba z tym jest największy problem sheed mało daje drożynie i dla tego jest niechętnie brany na bossy ( mowie to z perspektywy sheeda 76 lvl ) Gra sheedem to ciężka i mecząca gra myślę ze porównywalna do roboty druida ( tak mam tez druida i wiem co mówię , może nawet łatwiej grac druidem niż sheedem ) _________________ Sheed 80 lvl s3 Druid 44 lvls3 RYC 75 s 5 MO 64 s5 brb 53 ON s5 |
14 Lis 2012, o 23:45 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Sheedów jest niewiele; policz jaki jest podział na klasy w top 100/ czy 1000. Trudno by osiągali jakieś wyniki w turniejach, jeśli nie ma komu. Na s4 to w ogóle beznadzieja - nikt nie zakładał sheeda, jeśli mógł zrobić MO.
Down: bum, bum, szakalaka, kaj ty rozumit? Ostatnio edytowany przez Kyth Moire, 15 Lis 2012, o 19:22, edytowano w sumie 1 raz |
15 Lis 2012, o 09:58 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla
![]() |
kyth shedow tak malo niejest na s4 tylko ze maja do 70 lvl
wczesniej cos mnie pogielo i niewiem sam co napisalem XD |
15 Lis 2012, o 19:18 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Hmm na s 3 sheedow jest sporo , ich głównym zajęciem jest chodzenie w kółko i szukanie jakiegoś slotu . Sheed nie jest zbyt chętnie brany na bossy bo ma małe znaczenie dla ekipy .
![]() nie maja takiego brania jak ryc czy druid ![]() ![]() ![]() jetem zdania ze trzeba zwiększyć znaczenie sheeda w drużynie ![]() przestań spamować, ten temat nie służy do narzekania na profesję sheeda - ironka _________________ Sheed 80 lvl s3 Druid 44 lvls3 RYC 75 s 5 MO 64 s5 brb 53 ON s5 |
16 Lis 2012, o 10:21 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 6 Cze 2011, o 17:11 Posty: 153 Podziękowano: 323 razy Otrzymanych podziękowań: 108 razy Nick w grze: Maerle ![]() |
Co z prędkością animacji? Czy druid pozostanie taki flegmatyczny, a sheed i rycerz nadal będą bić niczym po wizycie w sklepie z dopalaczami?
Poszło z Tapatalk2 @ P880 _________________ Gildia: Wytrawni Smakosze Profesja: Barb [Ostlor] |
16 Lis 2012, o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 19 Kwi 2012, o 19:20 Posty: 11 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
propo balansu łuk przedostatnia profa w rankingu pvp wiec dla balansu go osłabili pro!
dziekuje juz popiachowane ostrzeżenie za spam, ten temat nie służy do narzekania na zmiany... - ironka |
16 Lis 2012, o 16:13 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Maski, sheedzi cieszą sie popularnością, to dobra profesja ponad to częsta jest zabierana na htage zamiast łucznika ze względu na swoje uniki;)
Ja ci dam ostrzeżenie!:P ostrzeżenie za spam - ironka _________________ "Trzeba się upić, żeby w ogóle wrócić..." |
16 Lis 2012, o 22:08 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 14 Lut 2012, o 17:20 Posty: 108 Miejscowość: Dolny Śląsk Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 10 razy ![]() |
Czy w następnym upie zamierzacie naprawić postawę nóg ? A i taka rada lepiej by wyglądal druid trzymajacy z prawej strony niż z lewej swój kijek
![]() _________________ 'Just look at the flowers' |
17 Lis 2012, o 10:47 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 12 Gru 2011, o 20:56 Posty: 8 Miejscowość: Rybnik Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
właśnie nogi krzywe jakbym platfusa miał a chodzę w wygodnych butkach:)
|
17 Lis 2012, o 12:49 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 78 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |