Strona 82 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 79, 80, 81, 82, 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
A ja mam takie pytanie, dlaczego (to moje obserwacje bycmoze mylne) zostala zwiekszona liczba mobkow po drodze na duszki i wieze przed instancjami?? O ile na wiezy przed schodami jest bodajze 2 grupki wiecej to juz przed duszkami przed schodzami ok 5-8 grupek wiecej. Czy jest to zabieg majacy na celu zwiekszenie zuzycia potek czy jakis inny ukryty sens??
Druga kwestia czy problem z esencja zostanie jakos zmieniony? Juz wyjasniam o co chodzi, majac jednego psych rara myslalem ze faktycznie wysokie lvl sobie jaja robia piszac ze brakuje im esencji, ale teraz majac 3 sztuki, faktycznie problem zaczyna sie pojawiac. Dzisiaj chcialem sprawdzic jak to wyglada przy samotnych probach zdobycia rarow na esencje i robiac kilka razy duszki i kilka razy wieze trafic rar jest naprawde ciezko. |
2 Sty 2013, o 19:58 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Dircu napisał(a): Druga kwestia czy problem z esencja zostanie jakos zmieniony? Juz wyjasniam o co chodzi, majac jednego psych rara myslalem ze faktycznie wysokie lvl sobie jaja robia piszac ze brakuje im esencji, ale teraz majac 3 sztuki, faktycznie problem zaczyna sie pojawiac. Dzisiaj chcialem sprawdzic jak to wyglada przy samotnych probach zdobycia rarow na esencje i robiac kilka razy duszki i kilka razy wieze trafic rar jest naprawde ciezko. Zobaczysz jak będziesz miał ich 6 ,esencje będą Twoim celem w tej grze |
2 Sty 2013, o 23:55 |
|
Walczący z drzewcami
|
Nom , ja mam 7 psycho i cóz jedno ładowanie sprzetu 44 esy , i to starcza na jakieś 5-6 dni, do tego dołożyć esy na szatana i new , i tak na tydzień trza z 80esy . Ja juz nie laduje niektórych sprzetów bo nie ma z czego "D. Troche przesadzili z tym dropem.
|
27 Lut 2013, o 00:07 |
|
Uczeń Simona
|
Jak dla mnie sprawa jasna podnosicie ceny to mali lvl tez zaraz eski będą jak plata heh
|
27 Lut 2013, o 03:59 |
|
|
Może ktoś wyjaśnic co się stało z krwawieniem?
Przed chwila ugryzł mnie mobek na dojsciu po aragonit za 100, efekt? Prawie 2 tysiace z krwawienia w następnej turze. Rycerza z mojej gildii ugryzł grizzli, efekt? 2 tysiące z krwawienia w nastepnej turze. Jak sie bierzecie za gryzienie to róbcie to dobrze. Oczekuje rekompensaty expa. Równiez cała nowa instancja gdzie boss respiący na Tobie atakuje zabijajac całe pt to jedna wielka porażka. W ten sposób padaja pechowi a nie niuważni. http://screenshooter.net/1550701/vxhteux Przykład obrażen krwawienia w 3 turze, w 2 zabralo 800 |
27 Lut 2013, o 13:01 |
|
Walczący z drzewcami
|
support się kłania forum nie jest od płakania
ale sie rymneło ^^ _________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
27 Lut 2013, o 13:17 |
|
|
To płakanie? Pajacu informuje tylko ludzi odpowiedzialnych za gre, ze coś poszło nie tak więc szczym ryj i nie nabijaj sobie postow.
sry za offtop ostrzeżenie za brak kultury - ironka |
27 Lut 2013, o 13:21 |
|
|
Dobrze mu powiedział. Typowy płaczek nie miał gdzie się poskarżyć to przylazł tutaj.
"oczekuje rekompensaty expa" hue hue hue _________________ Sheed 140 lvl Pet papug 124 lvl Pet Plox 116 lvl Attawa |
16 Mar 2013, o 00:44 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 12:50 Posty: 112 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 20 razy Nick w grze: Wolfheart |
Czemu się nowym questem nie pochwaliliście? :]
|
24 Mar 2013, o 13:22 |
|
Współpracownik Gnarla
|
bo jest bez sensu. Zrobiłem go w 5 min.
_________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ |
24 Mar 2013, o 15:18 |
|
Strona 82 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 79, 80, 81, 82, 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |