Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Turnieje
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam,
poświęcam ten temat na opisanie turnieji w Dumie Taernu. Otóż zauważyłem, że przedziały levelowe na turniejach są bardzo nierówne np. 30-45lvl i co wtedy? Uważam, że te przedziały powinny być takie 35-40lvlz różnicą maksymalną 5 lvl-i, bo wtedy w walkach jest więcej emocji, rozywki i zabawy. Ponadto proponyję organizowanie turnieji (oczywiście nie wszystkich), w których będzie mogła brać udział tylko jedna klasa postaci np. łucznik. Mogłoby to doprowadzić do lepszego zrozumienia gry przez młodszych graczy i podwyższenia poziomu gry na jakim stoi The Pride of Taern. Ci którzy mnie żle zrozumieli proszę na PW na nick Jopek/Lewek?DobryLas, Pozdrawiam: _________________ Napioor barb, s1 |
|
5 Paź 2011, o 15:39 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
zacznę od tego, że Twój 2 pomysł całkowicie kłóci się z 1. Nie ma szans znaleźć odpowiedniej ilości osób w danym przedziale, żeby zorganizować opłacalny turniej dla jednej klasy.
co do zmniejszenia przedziałów - zwiększysz wtedy liczbę turniejów do zorganizowania. a o ile się nie mylę to były one (przedziały) już zmieniane. |
|
5 Paź 2011, o 17:27 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Zgadzam się z moim poprzednikiem, pomysł może i ciekawy...ale przy zmniejszeniu przedziałów Lv zwyczajnie nie będzie komu walczyć w tych turniejach. Organizacja czegoś takiego dla np. 7 graczy mijała by się z celem
Podobnie w przypadku turnieju dla danej profesji...albo znów nie będzie komu walczyć, albo będzie to turniej gdzie gracz Lv 25 trafi na przeciwnika z Lv 45. Jeżeli chcesz poznać lepiej styl walki PvP, to stworzono specjalnie do tego celu dwa pokoje na arenie Wystarczy, że znajdziesz przeciwnika na pasującym ci poziomie i wybierzecie się tam razem. PS W czasie turnieju nie ma już miejsca na poznawanie tam jest bitwa na "śmierć i życie" _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
|
5 Paź 2011, o 19:00 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
to niech te małe lvlki pod expią się ( o wiele szybciej 30lvl się pod expi niż 40lvl ... )
ja tam do turnieju się niestety nie nadaje ... bo nie mam postaci do pvp. ale zgadzam się z saintx i 3siu Pozdro Lucas _________________ Obecnie gram na S1 Lucas Soczek Barbarzyńca 40+ Gram rzadko... |
|
5 Paź 2011, o 19:19 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Jopek najpierw sprawdź czy ktos wczesniej nie pisal tego samego
Poszukaj w moich postach tego wątku, i tam sie wypowiedz bo jest duzo odpowiedzi Ps. Lucas, przeciez ty mi pisales wczoraj na priv ze konczysz gre EDIT : Mogl bym sie tu klocić, ale dam sobie spokój, niech Ci będzie _________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 Ostatnio edytowany przez SZELEST, 5 Paź 2011, o 19:42, edytowano w sumie 1 raz |
|
5 Paź 2011, o 19:24 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
SZELEST napisał(a): Ps. Lucas, przeciez ty mi pisales wczoraj na priv ze konczysz gre yyy? powiedziałem że "schodzę z gry" ( czyli ze potem bd ) coś w tym stylu ... sry... za offtopic _________________ Obecnie gram na S1 Lucas Soczek Barbarzyńca 40+ Gram rzadko... |
|
5 Paź 2011, o 19:28 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |