Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Szybka Walka
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam. Mam pomysł by dodać do gry opcje szybkiej walki. Będzie polegała na tym że gracz kliknie na mobka wybierze opcje i przejdzie krótką symulację przebiegu walki i otrzyma od razy statystyki: ilość expa, złoto itp. Ale żeby nie było za łatwo to exp i gold będzie niewielki. Ta opcja nie dotyczyła by: bossów, postaci qestowych. Wpadłem na ten pomysł jak na 20lvl atakowały mnie tarantule, bo miałem mało hp, ale i tak z łatwością je pokonywałem, traciłem w ten sposób cenny czas
|
13 Paź 2011, o 17:15 |
|
Uczeń Simona
|
Pomysł średni, nie ma zbyt dużo walk, ale można by zrobić jak się idzie jaskiniami czy coś bo tam co chwila atakuje, i szybka walka, oj tam, nie ma z tym problemu 30 sec walki nawet mniej już wystarczy
|
13 Paź 2011, o 17:19 |
|
Chodząca legenda
|
Pomysł był, nie przejdzie.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
13 Paź 2011, o 17:58 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Szymdaro napisał(a): Pomysł był, nie przejdzie. Pomysł był kilka razy np tu viewtopic.php?f=121&t=7473&hilit=szybka+walka Ludzie chcą jak najbardziej iść na łatwiznę szybka nie wpasowuje się w klimat tej gry to nie jest symulator. I jak niby rozwiązać kwestie gdy to mob cię atakuje?? Nawet przy małej ilości exp+ duza ilość potów dawało by to dużo szybsze exp nież normalnie. Jeśli ktoś chce coś dodać to na prv proszę pisać to otworzę Zamykam. |
13 Paź 2011, o 18:55 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |