Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Mega Turniej ~!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 9 Mar 2011, o 18:45 Posty: 28 Miejscowość: Kościerzyna Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Witam , oglądałem sobie ostatnio lvl z s2 porównując do s3 .. i pomyślałem czy nie można by zrobić turnieju serwerów ? czaicie taka możliwość np przeniesienia z 15 postaci z każdego serwera na s0.. i organizacja turnieju najpierw kwalifikacje serwerowe na dane lvl 5vs5 i potem wielki finał na s0 3 drużyny z 3 serwerów każdy vs każdy .. kto wygra ze wszystkimi winner
taka nowość coś nowego sprawdzenie kto tak naprawdę jest najlepszy w świecie Taerna ) hehe gruba zajawka _________________ ChoiElf s2 off / usunięty MOO - zmiana no ChoiElf s3 |
13 Paź 2011, o 19:32 |
|
Pogromca Valdaroga
|
na s.0 raczej nie ma takiej opcji.
Kiedyś były takie propozycje ale nie pamiętam czy jest taka możliwość. niech ktoś kolorowy się wypowie. |
13 Paź 2011, o 19:41 |
|
Uczeń Heremona
|
Technicznie da się zrobić wszystko
Problem jest raczej z pracochłonnością takiego zadania, zakładając nawet najprostszą możliwość...to trzeba by było skopiować wszystkie dane postaci które zakwalifikowały się do "Mega turnieju" i wstawić je do specjalnie utworzonego serweru - przydzielić odpowiednim graczom dostęp do tych postaci i już by było (no i oczywiście zorganizować turniej, a na końcu zamknąć chwilowy serwer) Ale teraz w zależności od sposobu napisania obecnego jądra gry i archiwizacji danych jest to albo robota na godzinę z hakiem albo wręcz tygodnie babrania się z danymi, ponieważ podczas pisania inżynierzy mogli postawić na wydajność pomijając aspekty umożliwiające taką zabawę Jednak bez informacji od kolorowych i tak się nie obędzie _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
13 Paź 2011, o 20:03 |
|
Walczący z drzewcami
|
już zrobiłem kiedyś taki temat TURNIEJE MIĘDZY SERVEROWE,wszyscy byli ZA ale nie udało się zrobić tego
_________________ 2010-12-23 09:07:11-start gry 2012-04-07 21:25~ koniec gry(ban) 20120-06-01 xx:xx-powrót |
13 Paź 2011, o 21:11 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 9 Mar 2011, o 18:45 Posty: 28 Miejscowość: Kościerzyna Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
wiedziałem że mam dobre pomysły a Ty mortal się nie chwal lvl pff i tak noobek jesteś kiedyś było przyjemnie na s2
_________________ ChoiElf s2 off / usunięty MOO - zmiana no ChoiElf s3 |
13 Paź 2011, o 21:35 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Hmm. Pomysł dobry i jestem za.
_________________ Masart s2 |
13 Paź 2011, o 22:05 |
|
Duma Forum!
|
Pomysl dobry, ale zbyt duzo roboty by przy tym bylo. Niestety poki co to nie przejdzie.
|
14 Paź 2011, o 00:05 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |