Autor |
Wiadomość |
Ziooomalo
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 21 Maj 2011, o 13:32 Posty: 37 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz
|
Targowisko.
Witam. Otóż dziś do mej głowy zaświtał owy taki pomysł: pamiętacie starą mapę i Trentis ? Znajdowało się tam targowisko które i tak nie zostało nigdy otworzone Dobrym pomysłem było by zrobienie takiego czegoś ^^ W Trentis stoją stragany więc nie trzeba by było robić nowego budynku tylko dorobić jakieś okienko w którym wyświetlały by się itemki . Sklep byłby podzielone na itemy legendarne i zwykłe , wystawiający ofertę dawałby swoją cenę która niepodległa by negocjacjom. Item mógłby zostać nawet sprzedany gdyby gracz byłby niedostępny , ponieważ zrobiło by się coś w stylu własnego straganu(coś w podobie depozytu) gracz składałby tam item który wcześniej by wystawił Gdy ktoś by kupił po prostu item plater wystawiający item miałby kasę w tym depozycie ^^ Myślę że byłby to dobry pomysł. Nie trzeba by było co chwile wypisywać na czacie sell (...). Np: jakbyśmy chcieli trochę wf nakupić lecimy na stragan i buyuyemy Co myślicie o tym pomyśle ?
10 Lis 2011, o 19:52 |
|
|
Pirek
Pogromca Valdaroga
Rejestracja: 12 Paź 2010, o 22:29 Posty: 1435 Podziękowano: 52 razy Otrzymanych podziękowań: 100 razy
|
Re: Targowisko.
Myślę że: 1. przez ten kolor nie da się tego czytać. 2. nie użyłeś opcji szukaj.
Dla twojej Informacji prace nad targowiskiem trwają/lub są tymczasowo zawieszone. Zamykam.
|
10 Lis 2011, o 20:26 |
|
|
|