![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
System skulli
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 3 Lut 2011, o 22:13 Posty: 28 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
otóż mam skulla i chciałbym go zbić , z tego co się dowiedziałem są 2 możliwości. Zabijanie innych skulli oraz dawać się zabijać. Być może nie znam innych sposobów zbicia skulla , jeżeli tak jest dajcie mi je a jeżeli nie to wymyślmy coś razem.
Moja propozycja jest taka , a mianowicie skull mógłby znikać po czasie , mam chyba status pvp 320+ . Jakieś zadania czy coś ehh |
12 Lis 2011, o 22:42 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
I znika dostajesz co jakiś czas np: status pvp -4
|
12 Lis 2011, o 22:55 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 2 Lis 2011, o 19:13 Posty: 20 Miejscowość: Płock Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Znika po trochu jeżeli masz -199 lub 199 , a jak nie chcesz mieć skulla to proponuje nie zabijać ludzi.
_________________ Lemoorn s3 Łuk 95 Level Noname 1 Top Gildia s3 |
12 Lis 2011, o 22:56 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
System Jest Dopracowany bo automatycznie odchodzi ci status jak nie uczestniczysz w walkach, czyli nie zabijasz innych graczy.
![]() |
12 Lis 2011, o 23:20 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
jeszcze raz;)
status pvp automatycznie i stopniowo wraca do zera, jeżeli jest poniżej 200 lub powyżej -200. jeśli jest wyższy niż 200 lub niższy niż -200, czyli masz nad głową czaszkę lub tarczę, jedynymi sposobami na pozbycie się ich są te wymienione w pierwszym poście. i wg mnie jest to bardzo dobrze urządzone. nie chcesz mieć czaszki - prosta sprawa, nie atakuj innych. |
12 Lis 2011, o 23:42 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |