![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Gildia i zdobywanie składników do rozbudowy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 30 Lis 2011, o 22:11 Posty: 25 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Składniki wypadające z mobów są ciężkie i bardzo szybko zapełniają ekwipunek. Nie raz zdarzyło mi się po ubiciu geo lub ichi nie mogłem nic podnieść bo mam full w plecaku. Pomysł jest taki aby dodać jakieś potwierdzenie czy chce brać te składniki ( te do rozbudowy gildii).
_________________ bla bla bla próba szpreja |
6 Gru 2011, o 20:32 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
Wyrzuć je z plecaka jak nie chcesz i po kłopocie.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
6 Gru 2011, o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 20 Kwi 2011, o 22:14 Posty: 89 Miejscowość: Stalowa Wola Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy ![]() |
Myślę,że jest to specjalne utrudnienie,żeby nie można było tak szybko uzbierać składników do rozbudowy gildii
![]() |
6 Gru 2011, o 23:04 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 30 Lis 2011, o 22:11 Posty: 25 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Serwer: Tolnor ![]() |
No to chyba się nie zrozumieliśmy
![]() _________________ bla bla bla próba szpreja |
7 Gru 2011, o 08:15 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
a co tu rozumieć...
surowce do rozbudowy gildii wpadają do plecaka bez pytania, tak samo jak wszystkie inne dropy z mobów. jeżeli nie są potrzebne, to wyrzucenie ich zajmuje maks dwie sekundy. jak nie mam problemów, to sobie je sam wymyślę? ;p |
7 Gru 2011, o 08:27 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
heh...
dokładnie jak wyżej... cóż to za pomysł działający na jednostkę? nikomu to nie przeszkadza że ma coś w plecaku więcej a jeśli już to 2 kliki i funkcja przeciagnij i upusc i jedziesz dalej fajne to to że jak item się wyrzuca to jest potwierdzenie czy na pewno i znów ludzie by prawie automatem klikali wywal... czy blokuj nie czytając... a tak nie ma większego problemu do bossa nie przeszkadza ci to co jest w plecaku a potem wywalasz to co Ci zbyteczne jak się miejsca nie ma z resztą powtarzam to co masz wyżej |
7 Gru 2011, o 10:22 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |