Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Aukcjoner
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Heej.
Mam pomysł takowy. Naprzykład aby w miastach,był taki pan o imieniu Aukcjoner. Można było by u niego za odpowiednią opłatą np: Przedmiot na: 12h=10k zł 24h=15k zł 48h=25k zł I Można było by tam przeglądać, i wystawiać przedmioty.NP,Dany przedmiot dajesz aukcjonerowi,i wystawiasz go np: Koszt złoto 1kk i Leci na aukcje. Jakiś chętny,kupuje ten przedmiot,ii dostaje go pocztą,tak samo jak sprzedający,złoto. i żeby mozna było by cofnoć przedmiot z aukcj,przed końcem czasu. A co z czatem "Targowisko" ? Powiino jak najbardziej zostać,ponieważ niektórzy maja multum rarów,a nie sa codziennie. Wtedy wstawią to na aukcje,i spokojnie czekają lub reklamują oferte: Kategorie: Miecze: Kastety: Bronie dwuręczne: Zbroje: Płaszcze: Rekawice: Spodnie: Buty: Pierscionki: Pasy: Hełmy: Naszyjniki: Laski: Oczywiście sprzedawac można tylko żeczy uszk/Nu,nie przywiązane. Czekam na komentarze. Ew,będzie można wsadzić prowizję,10% od Podatku "VAT" _________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
|
17 Gru 2011, o 21:31 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
ja jestem za
_________________ KamyczekII Druid 60lvl (ciągle rośnie ) gram na S3 |
|
17 Gru 2011, o 22:05 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Myśle, że nie ty pierwszy na to wpadłeś (ceny mogłyby być mniejsze). Moja ocena na +
_________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
|
17 Gru 2011, o 22:15 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Robin,że nie jestem pierwszy.Sam na to wpadłem,bo pomysł banalnie łatwy do złapania.
Jednakże,mój czytnik tematów nic nie wykrył,więc palnołem to co palnołem. _________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
|
17 Gru 2011, o 22:17 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Temat Targowiska jest stary jak sam Taern..mieli je wprowadzic zanim nastały dinozaury
_________________ Galmachar-Barbarzyńca 140lvl Ostlor Żmij Attawa Skin Blasku Allenor |
|
17 Gru 2011, o 22:27 |
|
|
Duma Forum!
|
Ja proponuje odkopac temat zwiazany z targowiskiem w grze i do niego sie dostosowac i tam zamieszczac podobne pomysly.
|
|
18 Gru 2011, o 07:57 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Polecam opcję "szukaj..." na przyszłość.
Temat Targowiska jest stary jak świat Kto raczył grać na starej mapie Haligardu ten pamięta owe Targowisko w Trentis z napisem "Chwilowo nieczynne" Targowisko jest w planach, ale raczej nieco dalszych _________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
|
18 Gru 2011, o 09:40 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
@Bubelage
Tak,miałem przyjemność grać na starej mapie Haligardu :p Nigdy nie mogłem się doczekać,kiedy zniknie napis na targowisku "chwilowo nieczynne". Co do pomysłu.. Wydaję mi się,że taki temat już był,można odkopać go i jakoś je połączyć,żeby wychodziło na to,że dyskusja jest nadal prowadzona. Pozdrawiam Decade |
|
18 Gru 2011, o 09:44 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Ja jestem w 200% za tym pomysłem co do cen o 20-30% mniejsze i bedzie gites.
O wile łatwiej cos kupic sprzedac jezeli by istniał aukcjoner dlaczego juz mówie po pierwsze licytacje kto da wiecej otrzyma dany przedmiot po 2 opcja kup teraz czyli kupno sprzetu bez licytacji. pomysł wydaje sie bardzo przydatny no ale czy zostanie wprowadzony w zycie to sie zobaczy:) Odemnie ogromny + _________________ Wracam do gry ze zdwojoną siłą ! W głębi serca zawsze będę jednym z graczy Mielonych |
|
21 Gru 2011, o 10:27 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł przerabiany wiele razy, oczywiście taki system sprzedaży występuje w wieeeeeeelu grach, także autorskim pomysłem to to nie jest.
Temat oryginalny o targowisku warto odświeżyć, warto coś wprowadzić, ale nie jest to priorytet. Nadal pozostaje czat i forum do handlu _________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch Brotherhood Of Death |
|
21 Gru 2011, o 11:44 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |