Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
propozycja co do właściwosci broni
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 26 Lis 2011, o 06:28 Posty: 26 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Pomyslałem sobie o krwawieniu jako właściwosci broni, broń wtedy nie miala by innych stat lub byly by bardzo male, krwawienie np 1 tura, co wy na to?
_________________ Drumen s3 |
6 Sty 2012, o 13:37 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Był wywiad przeciez z twórcami gry, beda rozne wlasciwosci. Pomysl zrobiony na odwal sie, napisany w 5min.
_________________ S3 |
6 Sty 2012, o 13:39 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 26 Lis 2011, o 06:28 Posty: 26 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
propozycja, ludzie, reszta mnie nie interesuje ja tylko życilem miechem jak kogos to zainteresuje to sie uciesze nawet
_________________ Drumen s3 |
6 Sty 2012, o 13:53 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 23 Gru 2011, o 21:12 Posty: 20 Miejscowość: Kamenak Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
Crash masz racje pomysł napisany w 5 min i woogóle po co te krwawienie starczy to co jest teraz w Taernie.
|
6 Sty 2012, o 13:58 |
|
Walczący z drzewcami
|
"Ej zrubcie takiego bosa co sie nayzwa strarznik churaganu i bedzie mial 4k hp i fajne rary, reszte wy wymyslcie bo mi sie niechce."
Tak mniej więcej widzę ten pomysł, jak reszta cie nie interesuje to po co pisałeś temat? Żeby posty nabić? Nie oceniam bo nie ma czego. _________________ dr 120 |
6 Sty 2012, o 14:54 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Pomysł niedopracowany. Napisz w jakich broniach, na jakie lvl, ile% na wejście, dla jakich klas, dlaczego krwawienie, na jakim poziomie ono będzie, suffix i preffix przedmiotu z taką statystyką, oraz całą resztę i daj znać na pw to otworzę temat.
|
6 Sty 2012, o 16:31 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |