Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Widok z wieży
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 26 Lis 2011, o 06:28 Posty: 26 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Byłem na wieży i natchelo mnie zeby po calej tej walce wyjzec przez okno i zobaczyc okolice Alaril ( karczme , dom landau itp. ) byłop by to bardzo klimatyczne, aż łezka mi sie w oku zakręciła.
Jak sie wam pomysł podoba ? Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ Drumen s3 |
10 Sty 2012, o 00:45 |
|
Uczeń Heremona
|
Błagam, po co?
Przeglądając forum zauważyłam coś godnego uwagi, tak dla odmiany: viewtopic.php?f=121&t=14282 _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
10 Sty 2012, o 01:24 |
|
Walczący z drzewcami
|
Zbedny detal.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
10 Sty 2012, o 12:49 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Zbedne to jest to po pierwsze a po drugie, zrob jeden pomysl a dobry a nie masa niepotrzebnych i nieprzemyslanych
_________________ S3 |
10 Sty 2012, o 15:30 |
|
Zabójca Tilsai
|
skąd wy bierzecie te "pomysły" xD
_________________ We are all the same, players in the game. |
10 Sty 2012, o 18:04 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pewnie z głowy.
_________________ Derek "Rename" (Vilehad) 80lvl Rycerz S1 - ON |
10 Sty 2012, o 18:53 |
|
Pogromca Valdaroga
|
pomysł bez sensu, nawet na nazwę "pomysłu" nie zasługuje, zamykam.
_________________ |
10 Sty 2012, o 22:52 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |