![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Podatek
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Dla mnie żebranie jest czynnością upokarzającą i niegodną w grze, jednak są tacy co to lubią. Na s3 np można wyżebrać prestiż i kasę, a jak już się dostanie to się jeszcze chce.
Moja propozycja jest taka, żeby wprowadzić dla niektórych gildii podatek od prestiżu i przekazywać go tym biednym żebraczym gildiom. Po co maja żebrać i płakać, niech dostają % od każdego zdobytego punktu przez inną gildię. _________________ Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona swoim doświadczeniem. |
27 Sty 2012, o 08:32 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 16 Kwi 2011, o 20:41 Posty: 689 Miejscowość: Zawiercie Podziękowano: 134 razy Otrzymanych podziękowań: 91 razy Nick w grze: Kraldjur ![]() |
No chyba sobie kpisz... ja mam tyrać po 0-1 prestiżu na bossach, żeby wbić odpowiednią ilość, a oni będą dostawać go za darmo? Nigdy nie przejdzie.
|
27 Sty 2012, o 09:22 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Nie przesadzajmy, gildie buduje się własną ciężką pracą. Jak by cos takiego wprowadzili wszystkie gildie przestały by się rozwijać i czekały na ten "podatek"
|
27 Sty 2012, o 09:30 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 16 Sie 2011, o 21:55 Posty: 511 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy ![]() |
Ja ten pomysł zrozumiałem jako ironię
![]() I chyba prawidłowo ![]() _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
27 Sty 2012, o 12:11 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |