Autor |
Wiadomość |
DeathBlack
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 27 Lis 2011, o 01:14 Posty: 145 Miejscowość: Włocławek Podziękowano: 14 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy
Nick w grze: Shunx
|
Uderzenie krytyczne
Chciałbym żeby uderzenie krytyczne było na 5% ponieważ jak jesteśmy bliscy dedniecia mamy większą szanse na zadanie uderzenia krytycznego i to by było naszym ratunkiem. Napisałem drugi raz o tym ponieważ poprzedni temat mój został zamknięty a chciałem podać argumenty.
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć
|
27 Sty 2012, o 15:54 |
|
|
farguat
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 26 Paź 2011, o 12:07 Posty: 281 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 24 razy
|
Re: Uderzenie krytyczne
Nie.Jest dobrze tak jak jest a i tak niektorzy placza,ze zaczesto dostaja krytykiem.Jakby krytyk mial wieksze szanse powodzenia ulatwilo by to zabardzo gre.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37
|
27 Sty 2012, o 15:58 |
|
|
DeathBlack
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 27 Lis 2011, o 01:14 Posty: 145 Miejscowość: Włocławek Podziękowano: 14 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy
|
to niech jakies 4% i sie naucza dobrze grać ci co płacza
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć
|
27 Sty 2012, o 16:02 |
|
|
farguat
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 26 Paź 2011, o 12:07 Posty: 281 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 24 razy
|
1% nic nie zmieni wiec po co?
|
27 Sty 2012, o 16:05 |
|
|
DeathBlack
Błądzący w Tunelach
|
niech zrobia od 4 do 6% a ci co płacza naucza sie grac
|
27 Sty 2012, o 16:09 |
|
|
bosman519
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 18 Gru 2011, o 20:27 Posty: 20 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
Ciesz się że wgl. coś takiego dali Ja i tak często dosyć trafiam krytykiem
_________________ BosMan519
Somnus(s3)- Druid (off) Vixona(s3)- VooDoo (on) Na kolana padam tylko przed Bogiem więc nie licz że klęknę na glebę przy tobie...
|
27 Sty 2012, o 16:10 |
|
|
farguat
Walczący z drzewcami
|
DeathBlack napisał(a): niech zrobia od 4 do 6% a ci co płacza naucza sie grac Dla mnie temat do zamkniencia nikt nie podniesie % bo ty tak chcesz.Ciesz sie,ze krytyk wogole jest.
|
27 Sty 2012, o 16:16 |
|
|
Saintx
Uczeń Heremona
Rejestracja: 16 Sie 2011, o 21:55 Posty: 511 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy
|
uderzenie krytyczne tak samo ułatwia grę jaki ją utrudnia Postaciom zadającym duży DMG jak barb/MO takie coś ułatwia grę - ale za to Druidowi utrudnia bo musi się więcej leczyć a jego uderzenie krytyczne i tak nie robi na nikim wrażenia Jest to akurat dobre rozwiązanie względem Druta - względem VD już nie jestem taki pewien. Problemem są natomiast PETy - ich sytuacja i tak była kiepska , teraz jak tak zwykły zwierzak co nie ma pancerza nagle dostaje uderzenie krytyczne ponad 600 obrażeń to niewiele więcej potrzeba aby padł. Dlatego byłbym za ulepszeniem względem tego w jakiś sposób obronności zwierzaków.
_________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży)
|
27 Sty 2012, o 16:23 |
|
|
sepa27
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 4 Sty 2011, o 19:14 Posty: 227 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy
|
DeathBlack napisał(a): Chciałbym żeby uderzenie krytyczne było na 5% ponieważ jak jesteśmy bliscy dedniecia mamy większą szanse na zadanie uderzenia krytycznego i to by było naszym ratunkiem. Napisałem drugi raz o tym ponieważ poprzedni temat mój został zamknięty a chciałem podać argumenty. A monetę wrzuciłeś do studni przy wypowiadaniu tego życzenia Po 2gie gdzie te argumenty to ma być argument chyba, że to w Twoim mniemaniu jest argumentem DeathBlack napisał(a): niech zrobia od 4 do 6% a ci co płacza naucza sie grac Co do umiejętności grania dawaliśmy rade i bez tych urozmaiceń; ale fajnie, że wprowadzone zostały. Temat nadaje się tylko do zamknięcia.
_________________ Arcuss - łucznik lvl 107 s2
Ignorantia iuris nocet
|
27 Sty 2012, o 16:29 |
|
|
farguat
Walczący z drzewcami
|
Krytyk to sprawa losowa,umiejetnosci gracza nie maja nic do tego.Nawet najlepszy gracz nic nie poradzi jak dostanie 2,5k krytyka od modlichy.
|
27 Sty 2012, o 16:39 |
|
|
|