![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Propozycja pomocy graczom i ułatwienia pracy gm:)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 7 Lis 2011, o 22:42 Posty: 87 Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy Nick w grze: Hassasyn ![]() |
Witam:)
Odnosze się do was z propozycja ktora ulatwila by nowym graczom zaznajomienie sie z gra:) polegalo by na tym ze zostala by utworzona grupa ludzi ktorzy zajeli by sie odpowiadaniem na pytania nowicjuszy w taernie a takze dzielili sie swoim doswiadzczeniem ![]() ![]() Jestem przekonany ze napewno znalazlo by sie kilka chetnych osob ja bylbym jednym znich na 100%:P _________________ Hassasyn Druid 65 S1 HassQann Sheed 60 s1 |
30 Sty 2012, o 13:32 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Stwierdzam, że za taką nagrode to nie jeden by się zgłosił
![]() _________________ Prezes - 100+ lv s2 ... |
30 Sty 2012, o 13:55 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 19 Sty 2011, o 19:08 Posty: 145 Miejscowość: Kielce Podziękowano: 27 razy Otrzymanych podziękowań: 22 razy ![]() |
Wystarczy napisać na czacie aby uzyskać odpowiedź, jestem na nie.
Po drugie nagroda? Moim zdaniem wystarczy dzięki. |
30 Sty 2012, o 14:21 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 19 Wrz 2011, o 15:18 Posty: 92 Podziękowano: 80 razy Otrzymanych podziękowań: 13 razy Nick w grze: LecimyTutaj ![]() |
Pomysł bez sensu np ktoś się zapyta " Gdzie jest Darko Gnarl"? i odpowiem mu i mam za to dostać rara? Nie przejdzie.
|
30 Sty 2012, o 14:23 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 16 Sie 2011, o 21:55 Posty: 511 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy ![]() |
Dokładnie
![]() Tą funkcją zajmują się moderatorzy czatu w grze oraz na forum moderatorzy forum / testerzy , GM również pomagają w takich sprawach. Poza tym gracze chętnie się dzielą posiadaną wiedzą w grze i na pomoc zawsze możesz liczyć. Mnożenie dodatkowych funkcji mija się z celem kiedy istnieje już tyle obecnie. Przy okazji polecam literaturę zarówno tutaj na forum jak i na Taern Wiki, gdzie znajdzie się wszystko na temat co / gdzie / kiedy i jak zrobić w grze aby była czystą przyjemnością. A jeżeli masz ochotę pomagać innym graczom to zapraszam do wzięcia udziału w rekrutacji gdy będzie otwarta na któreś ze stanowisk. Temat zamykam. _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
30 Sty 2012, o 14:26 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |