Strona 1 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Administrator
|
W tym temacie będą wrzucane bardziej szczegółowe informacje dotyczące postępu prac. Pojawią się tu również podkradzione grafiki i inne takie
Przepraszam wszystkich graczy za ostatnią posuchę informacyjną. Dorzuciłem sobie stały wpis w kalendarzu, który zmusi spamując mi maila do wrzucenia czegoś min 2x w tygodniu Na początek koncept kawałka nowej instancji (jest to szkic na podstawie którego powstanie model 3d): Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. |
|
2 Kwi 2012, o 00:08 |
|
|
Duma Forum!
|
słabe
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
|
2 Kwi 2012, o 01:58 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
a mi się podoba. użyj wyobraźni;p
|
|
2 Kwi 2012, o 02:07 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
tak jak drygu pipsze to jest szkic to chyba jeszcze dopracuje , i nie jest tak źle ... ;D
_________________ MO Forever ;3 |
|
2 Kwi 2012, o 06:41 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Hmm... Ja ten obraz chyba widziałem gdzieś... Nie tu... Tak czy siak fajny ;d
|
|
2 Kwi 2012, o 07:56 |
|
|
Uczeń Heremona
|
"3D"?
A taern nie jest grą 2D? Choć w pewnych chwilach jest to 3D _________________ _______ |
|
2 Kwi 2012, o 09:03 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
A na końcu stoi Mutant Ork :O :D
_________________ AVE JA Inexx - 140 dr InexxMo 123 mo Inexik 121 sh Wygranych turniejów: 31 |
|
2 Kwi 2012, o 09:38 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Monotonne Jaskinia, kreta droga, boss na końcu. No ale to tylko szkic no ale wierzę że ekipa zrobi to dobrze
|
|
2 Kwi 2012, o 09:53 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jak dla mnie może to być nawet prosta droga na której nie stoi żadna przeszkoda byle by na końcu stało coś co będzie wyzwaniem na długie wiosenne wieczory
_________________ ~~Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych nigdy ich nie osiągnie~~ ------------------------------------------------------------------------------------------------- |
|
2 Kwi 2012, o 10:09 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
MaxMar napisał(a): "3D"? A taern nie jest grą 2D? Choć w pewnych chwilach jest to 3D Z tego co mi się wydaje jest to 3d w rzucie izometrycznym Cytuj: długie wiosenne wieczory Ciekawe |
|
2 Kwi 2012, o 11:11 |
|
|
Strona 1 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |