Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Taernwiki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
W wiki 2 pierwsze questy są opisane jak co zrobić, czy będzie to kontynuowane? Ktoś mógłby się tym zająć.
|
10 Kwi 2012, o 15:58 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Raczej nie.
To tylko aby pokazać pierwszym lvom jak to jest. Każdy chciałby tak wziąźć q przeczytał by all,10min... I po queście. |
10 Kwi 2012, o 21:14 |
|
Uczeń Heremona
|
Włąsnie nie byłoby nic ciekawego. Peirwsze 2 są dla graczy początkujących, aby się utożsamili.
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
10 Kwi 2012, o 22:02 |
|
Duma Forum!
|
Niestety projekt ten upadl tak szybko jak powstal i raczej nie wroci. Nie mam czasu, by opisywac kazdy quest zwlaszcza, ze prowadze teraz tez druga, angielska strone wiki.
|
10 Kwi 2012, o 23:22 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
a ja bym mógłbym wam to opisywać jeśli by się to przydało
|
11 Kwi 2012, o 19:21 |
|
Uczeń Simona
|
Przydało by się jeśli nie na wiki to na forum można umieścić o ile GMy się zgodzą.
|
11 Kwi 2012, o 19:45 |
|
Pogromca Valdaroga
|
uwielbiam te wasze odmiany -,-
nie będzie opisane krok po kroku jak co przejść. może od razu dać w zadaniach opcje: "Zakończ z najkorzystniejszym rezultatem"? Myśleć trochę nikomu nie zaszkodzi. |
12 Kwi 2012, o 00:56 |
|
Pogromca Valdaroga
|
a ja myślę że i taki opis na wiki by nie zaszkodził. tym którzy chcą sami pomyśleć nie zrobi różnicy, ci którzy nie chcą... coż, nie ma obowiązku myślenia a gra ma dostarczać rozrywki nie tylko ambitnym;p
tak więc, szanowny autorze, jeżeli widzisz potrzebę udostępnienia szczegółowych opisów zadań, przysiądź i je napisz. jestem pewna że administratorzy wiki będą wdzięczni ^^ |
12 Kwi 2012, o 06:42 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Mar 2012, o 18:14 Posty: 43 Miejscowość: Bździszewo Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Czasem jest lepiej jak nie ma opisów ponieważ z poradnikami nie ma zabawy
_________________ Zygfryddo Mag Voodoo 31 poziom Swiat 1. |
12 Kwi 2012, o 07:19 |
|
Uczeń Simona
|
Zależy co kto lubi. Jeśli ktoś chce z jednym zadaniem się męczyć przez godzinę to nie skorzysta a taki jak ja któremu chodzi tylko o expa i kasę z zadań to skorzysta.
|
12 Kwi 2012, o 09:17 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |