Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Buffy i debuffy w Taernie [x]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 22 Sie 2012, o 12:20 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Witam,
Przyszedł mi do głowy pomysł, który mógłby ulepszyć trochę uroki pozytywne i negatywne w Taernie. Ma on polegać na tym, że gdy np. druid rzuca korzenie na przeciwnika, z ziemi przy nim wyrastają owe korzenie i oplatają mu się wokół nóg albo gdy używa źródła natury wokół druida pojawia się np. niebieska aura. Można by wymyślić resztę różnych animacji do poszczególnych uroków. Gra stała by się wtedy bardziej realistyczna i zachęcałaby nowych ludzi do gry. Wiem, że nasi admini i GM mogliby to zrobić bo mają duży talent, więc gdyby spodobałby się Wam mój pomysł moglibyście go wcielić w grę. Pozdrawiam |
22 Sie 2012, o 12:44 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Tak trudno użyć opcji szukaj? Były pomysły z tymi krzakami, które właśnie wyrastają z ziemi.
|
22 Sie 2012, o 15:17 |
|
Pogromca Valdaroga
|
demus napisał(a): Tak trudno użyć opcji szukaj? Były pomysły z tymi krzakami, które właśnie wyrastają z ziemi. Dokładnie tak |
22 Sie 2012, o 15:22 |
|
Pogromca Valdaroga
|
bardzo proszę, ze dwa tematy na zachętę żebyś zobaczył jakie cuda potrafią wyskoczyć w naszej szukajce:
viewtopic.php?f=121&t=15056&hilit=korzenie+grafika viewtopic.php?f=187&t=10178&hilit=korzenie+grafika&start=0 dalej baw się sam, najlepiej przed napisaniem czegokolwiek. |
22 Sie 2012, o 15:29 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |